Стрийт стайл с култовите Converse – създай неповторима визия

05.04.2023 | 17:24 Редактор: Вяра Димова
Стрийт стайл с култовите Converse – създай неповторима визия

Легендарните кецове Converse са стрийтуеър евъргрийн, който не се поддава на динамично променящите се тенденции. Непреходният дизайн в класически или осъвременен вариант са must have в страхотните ежедневни градски сетове. Известното лого със звезда е синоним на изключително качество, комфорт и свободен, автентичен дизайн. Вдъхнови се от нашите предложения и създай перфектни аутфити с култовите Converse!

Минимализъм в спортен вариант

Чуваш "Converse Chuck Taylor"? Знаеш, че това са надеждни обувки за ежедневието! Нищо чудно, че от години милиони любители на уличната мода, както и най-големите звезди на киното, музикалната сцена и модния подиум ги носят. Известните кецове вече са част от поп културата и са си намерили постоянно място в стрийтуеър историята. Със сигурност си заслужава да допълниш гардероба с някой от универсалните фасони в черно или бяло. Converse Chuck 70 е класическо предложение, което се предлага с текстилна лицева част до глезена или над него. Подходяща е за всяка минималистична, лятна визия, вдъхновена от улицата.

Можеш да съчетаеш дамските обувки с оувърсайз тениска и байкър шорти. Добра идея е и да ги разчупиш с шапка с козирка, класическа бяла риза и панталони палацо. За да придадеш спортен шик, избери тенис пола, топ и чанта тип багета. Кецовете Converse в мъжки вариант са подходящи за едноцветни минималистични сетове, модерни съчетания или като част от удобни фитове със сиви джогъри и памучна тениска без ръкави. Допълни цялостната визия с чанта за кръст на рамо и очила тип wayfarer.

Еклектичен микс

Ако неутралната визия не е за теб, създай авангарден сет, който привлича вниманието. Идеални за това ще бъдат футуристичните модели Converse All Star. Задължително разгледай фасона Run Star Motion Seasonal Color, който се намира на изключителна назъбена подметка. Converse Chuck Taylor All Star Lugged пък е вариант, който се отличава с гумен ток. Или може би класическа форма, но и дързък принт или пък с лицева част в ярък цвят? Тези предложения ще подхождат на всички максималистични визии, които представляват съчетание от стилове. Дънков десен, комбиниран с кожа, цветчета с леопардова шарка или вариант на един от най-яките трендове този сезон – завръщането към естетиката от 2000-2010 – с Converse тези сетове ще бъдат още по-впечатляващи.

Сетове за студените дни

Кецовете Converse са подходящи не само за пролетта и лятото. Марката предлага много модели, които са подходящи също и за есенния и зимния сезон. Достатъчно е да споменем фасони като Converse Chuck Taylor All Star Lift, Lugged 2.0 и Berkshire Boot. Те са снабдени със здрава кожена лицева част, топла подплата и изолираща от земята стабилна подметка, благодарение на които ще се чувстваш едновременно комфортно и ще създаваш страхотни сетове за студеното време. Изключително са подходящи за сетове с карго панталони, пухен елек и шапка бийни. В кежуал вариант съчетай зимните Converse с дълго вълнено палто, широк панталон и топли аксесоари. Независимо от това кой стил предпочиташ в ежедневието, кецовете Converse ти дават възможност да създадеш неповторими визии през всеки сезон.