Хороскоп за 3 април: Везните да не дават обещания, Водолеите да пазят вещите си

Раците са във вихъра си на работното място

03.04.2023 | 08:53 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 3 април: Везните да не дават обещания, Водолеите да пазят вещите си

Овен

Съсредоточете усилията си към дейности, за които сте сигурни, че разполагате с необходимия капацитет. Ще получите очакваните резултати, стига да взимате решенията си самостоятелно.

Телец

Меркурий навлиза във вашия знак и ще е в леко неблагоприятен аспект с Плутон. Не предприемайте кардинални промени или, ако все пак е неизбежно да направите такива, съобразявайте се с правилата.

Близнаци

Професионалните дискусии ще са напрегнати, но и конструктивни. По време на разговорите е желателно да прецените обективно къде ще сте по-полезни, в индивидуалната или в колективната работа.

Рак

Работоспособността ви е висока и ще разполагате с подходящи условия за създаване на безупречна лична организация. За краткото време, с което разполагате, ще свършите много повече работа от тази, която сте си набелязали. Обявете резултатите за готови едва след като сте ги проверили, пише az-jenata.bg.

Лъв

Околните непрекъснато ще ви предлагат съдействието си. Поведението им може да предизвика пристъпи на мнителност. Не бързайте със заключенията, интуицията ще ви подскаже кой е искрен и кой – не.

Дева

Удовлетворителните крайни резултати зависят от достоверността на информацията, която ползвате. Синхронизирайте действията с по-опитните си колеги, мнението им ще ви е от полза.

Везни

Не обещавайте нищо на никого, колкото и безобидно да ви изглежда. Непредвидими обстоятелства ще ви възпрепятстват при изпълнението и ще е трудно да обясните защо не сте удържали на думата си.

Скорпион

Темите, в чието обсъждане се налага да се включвате, ще са нееднозначни и спорни. Трудно ще се стигне но единомислие, но ако положите усилия, бихте могли да проведете дискусиите така, че да не се стигне до ожесточени разправии.

Стрелец

Обмисляйте много внимателно мнението, което споделяте и не бързайте да отговаряте на въпросите, които ви задават. Импулсивната реакция може да предизвика проблеми, защото някой, разчитайки именно на нея, ще се опита да ви манипулира чрез провокации.

Козирог

Спорните теми ще засягат отношенията в семейството или с най-близки роднини. Не е изключено да са свързани с разпределение на имоти или наследство. Отстоявайте позициите си, залагайки на нормативната база, а не на предположения.

Водолей

Съхранявайте старателно личните си вещи, документи, пари, телефон, особено ако се намирате в обкръжение с непознати. Съществуват предпоставки за инцидент в обществения транспорт.

Риби

Значима, но не особено приятна информация ще ви принуди да ускорите решаването на въпроси, които към момента сте оставили на заден план. Може да се наложи леко да забавите изпълнението да перспективните си намерения, но пък и разходите ви ще бъдат по-малко.