Жената до Михаел Шумахер живее като затворник в дома им

Близък приятел на световния шампион във Формула 1 проговори за товара, който съпругата му Корина носи

25.03.2023 | 18:11 Редактор: Вяра Димова
Жената до Михаел Шумахер живее като затворник в дома им

През декември 2022 година се навършиха девет години от ски инцидента, който Михаел Шумахер претърпя в Алпите. Наскоро близък приятел на световния шампион във Формула 1, проговори за товара, който съпругата му Корина носи толкова време.

Според Еди Джордан – основател, собственик и ръководител на тима от Формула 1 – Джордан Гранд При, жената до неговия бивш колега е съсипана и живее като затворник в дома им.

"Вече почти десет години тя много рядко излиза от дома им. Не ходи на публични места, не се среща с много хора, защото почти всеки ще я пита как е Михаел. Това, което се случи беше ужасно и за двамата", казва той, цитиран от Daily Mail.

По думите на Джордан, Корина Шумахер се е превърнала в "отшелник" и общува с много тесен кръг от хора, за да се грижи за съпруга си и да не допуска никой да научи за реалното му състояние. А междувременно нейната психика също страда.

"Твърде много хора искат да видят Михаел, а тя трябва да им отказва. Аз също не бях допуснат, но не ѝ се сърдя", обяснява Еди за това, че жената до Михаел не допуска посетители при него толкова дълго време.

Четете повече в tialoto.bg.
Снимка: БГНЕС