Маркъл с изненадващо завръщане в Instagram, участва във видео за реклама на кафе

Херцогинята на Съсекс се включила, за да подкрепи марката

07.03.2023 | 08:53 Редактор: Ирена Бакърджиева
Маркъл с изненадващо завръщане в Instagram, участва във видео за реклама на кафе

Меган Маркъл направи изненадващо завръщане в Instagram. Но не става дума за пускането на нейния личен профил, а видео, в което тя участва. То е в подкрепа на бранд разтворимо кафе, който тя и Опра Уинфри харесват.

Основателката на марката Clevr Blends сподели клип, в който разказва за нейното израстване през последните 4 години. А съпругата на принц Хари е включена в него, защото допринася до голяма степен за това.

Компанията, подкрепена от херцогинята на Съсекс, е основана през 2016 г. Ала според информацията в Instagram е претърпяла промяна през 2020 г.

Хана Мендоса разкрива, че нейният малък бизнес за холистични напитки днес е марка, харесвана от много знаменитости. Тя показва как Маркъл отпива от чаша с една от нейните ароматни напитки и добавя:

"Никоя друга, а Меган, херцогинята на Съсекс, беше започнала да пие нашето лате. Тя не само хареса продукта, но беше изключително сериозна в подкрепата на жените основателки, нашето устойчиво снабдяване", добавя жената, получила подкрепата на актрисата.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС