Мадона се раздели с 23-годишния си приятел, новото ѝ гадже е на 29

Сега звездата е започнала връзка с бореца Джош Попър

02.03.2023 | 17:00 Редактор: Ирена Бакърджиева
Мадона се раздели с 23-годишния си приятел, новото ѝ гадже е на 29

Мадона вече има ново гадже! Само преди дни стана ясно, че 64-годишната певица се е разделила с 23-годишния модел Андрю Дарнел. Двамата бяха заедно 5 месеца.

Сега звездата е започнала връзка с бореца Джош Попър, който също е доста по-млад от нея - на 29 г. Твърди се, че от седмици Джош тренира едно от децата на Мадона в "Bredwinners gym" в Ню Йорк. Според източник на "Daily Mail", поп певицата и борецът се срещат.

Освен това Джош Попър може да бъде забелязан на няколко снимки на изпълнителката в Instagram. На тях се вижда как Мадона се гушка до него, как притиска устни към рамото му и т.н. Попър също е качил снимки със звездата в профила си. На една от тях двамата позират на боксов ринг, пише teenproblem.net.

Преди дни източник каза, че певицата страда заради раздялата с Андрю Дарнел. "Беше просто нещо съвсем обикновено с Дарнел, така че тя не е с разбито сърце. Просто това дойде в неподходящото време. Тя преживява малка криза, свързана с увереността, и това не помага. Тя се забавлява много с Андрю, но това никога не е било любов или нещо такова", обяснява източник на "Page Six".

Снимка: БГНЕС