Женски хитрини: Ето как да го накарате да ви покани на среща

Помолете приятел или колега да ви помогне

21.02.2023 | 15:46 Редактор: Петя Кръстева
Женски хитрини: Ето как да го накарате да ви покани на среща

Ако харесвате определен човек, вероятно се опитвате да го накарате да ви забележи – смеете се на шегите му, правите му комплименти, опитвате се да бъдете на неговата вълна. Вероятно изпитвате неудобство да го поканите на среща и очаквате той да направи първата крачка. В следващите редове ще ви дадем няколко ценни съвета от специалисти как да направите това. Ето ги и тях:

Помолете за помощ приятел

Ако усещате, че между вас прехвърчат искри - помолете приятел или колега да ви помогне. Ако сте заедно на разходка или пък обядвате, нека той каже нещо от сорта на: "От вас двамата би излязла чудесна двойка". По този начин, малко по малко, ще помогнете на отсрещния човек да узрее за идеята.

Помолете го да ви закара

Опитайте се да вмъкнете в разговора, че колата ви се е счупила и нямате с какво да се приберете вкъщи или пък, че имате нужда от помощ при преместването на някаква тежка мебел. Би трябвало това да го накара да ви предложи да ви закара или пък да ви помогне. Ако той го направи, съвсем естествено вие го поканете на кафе и кажете, че вие ще платите, тъй като искате да му благодарите за помощта.

Четете повече по темата на az-jenata.bg

Снимка: Pixabay