Трескава подготовка за коронацията на Чарлз III, вече има три сценария

Принц Хари и Меган Маркъл са сред поканените

20.02.2023 | 15:37 Редактор: Михаела Димитрова
Трескава подготовка за коронацията на Чарлз III, вече има три сценария

Крал Чарлз III е заявил, че иска и по-малкият му син принц Хари да присъства на коронацията. Въпреки че вече са в списъка с поканени, от Двореца още не са сигурни дали принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват, тъй като този ден съвпада и с рождения ден на сина им Арчи.

За всеки случай служители на монархията разработват три различни плана за действие едновременно, в зависимост от това дали Хари и Меган присъстват на празничните събития.

"Представителите на кралското семейство помолиха всички да отговорят на поканата възможно най-скоро, но не по-късно от началото на април. Те се опитват да планират всичко по такъв начин, че Чарлз III все пак да остане в центъра на вниманието на коронацията. Всички обаче признават, че Хари и Меган могат да бъдат голямо разсейване", казва Кинси Скофийлд, създател на подкаст.

Какъв сценарий ще изберат от Двореца, все още не е известно. Много експерти вече предполагат, че внукът на Елизабет II ще пристигне сам, а съпругата му ще остане в Съединените щати и ще празнува рождения ден на Арчи, който е на 6 май 2023 г. 

Повече четете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС