Аштън Къчър опитал да кръсти на Мила Кунис планина на Южния полюс

Никой не е бил там преди мен, което е лудост, разказва актьорът

17.02.2023 | 13:20 Редактор: Ирена Бакърджиева
Аштън Къчър опитал да кръсти на Мила Кунис планина на Южния полюс

Аштън Къчър разкри, че е отишъл буквално до края на света, за да заяви любовта си към своята съпруга Мила Кунис. Звездата от новата романтична комедия на Netflix – Your Place or Mine, сподели в понеделнишкия епизод на шоуто на Джеймс Гордън, че се е опитал да кръсти планина на Кунис, докато е бил на експедиция, посветена на физическото му възстановяване след автоимунното му заболяване.

Къчър каза пред Кордън, че докато е изследвал Южния полюс, се е изкачил на отдалечена планина, която никой никога не е изкачвал преди.

"Никой не е бил там преди мен, което е лудост. Аз бях там с моя водач, който ме попита: "Искаш ли да изкачим тази планина?" Казах си, да, ще отида да я изкача. Изкачихме планината, стигнахме до върха и той ми каза: "Ти си първият човек, който някога е изкачвал тази планина. Можеш да ѝ дадеш име", тогава му казах: "Добре, това е планината Мила", но той ми каза: "Не, не, не, лош късмет е да я кръстиш на друг човек, така че не го прави", спомня си актьорът.

Тогава Къчър решава да кръсти планината с руската дума за "страхотен". Въпреки че си беше взел дълга пауза от Холивуд, наскоро Къчър се завърна към славата с новия си филм, в който си партнира с Рийз Уидърспун.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС