Бляскавата сцена е само удоволствие за звездите, "Супербоул" не им плати

Риана беше от малкото изпълнители, които се появиха сами

15.02.2023 | 18:26 Редактор: Вяра Димова

Риана се завърна на музикалната сцена с гръм и трясък след шестгодишна пауза. Изпълнителката бе в центъра на вниманието по време на полувремето на "Супербоул" и беше една от малкото звезди, които пяха сами на събитието. В последните години виждахме множество гост-изпълнители, но Риана реши да бъде самостоятелна.

Освен че впечатли феновете с уникално шоу, пеейки на няколко метра над земята на постоянно движещите се платформи, Рири разкри, че очаква второто си дете от A$AP Rocky. Двамата станаха родители за първи път през май миналата година, но очевидно не губят време за разширяване на семейството.

Въпреки че полувремето на "Супербоул" привлича най-големите звезди в музикалната индустрия като Бионсе, Дженифър Лопес, Шакира, Кейти Пери, Брус Спрингстийн и много други, те не получават заплащане за шоуто си. Независимо колко известен си, на кое място в класацията си и колко "Грами" имаш зад гърба си, трябва да си наясно, че пееш безплатно пред хиляди на стадиона и милиони пред телевизорите.

"Не плащаме на изпълнителите. Нашата грижа е единствено да покрием останалите разходи по продукцията", казва говорител на Националната футболна лига през 2016 г.

Четете повече по темата в tialoto.bg.