Вижте кои са признаците, че партньорът ви само ви използва

Не допускайте да бъдете пренебрегвани

07.02.2023 | 22:55 Редактор: Петя Кръстева
Вижте кои са признаците, че партньорът ви само ви използва

Любовта и влечението могат сериозно да замъглят преценката ви за партньора или за човека, с когото се срещате. Може да мислите, че имате връзка или че му трябва време, за да се влюби във вас, както вие в него, но понякога нещата не се случват по този начин. Вместо да стоите и да продължавате да се надявате връзката ви да се превърне в истинска такава, вижте кои са признаците, че той по-скоро ви използва.

Той идва само късно вечерта при вас

Един от най-явните знаци, че партньорът ви всъщност не ви е никакъв партньор, а просто ви използва, са късните му посещения или срещи навън късно вечер. Един мъж със сериозни намерения ще иска да ви вижда по всяко време на денонощието и ще отделя от времето си за това. Ако той идва при вас само късно вечер или ви кани на късни срещи, това е знак, че ви използва.

Винаги отменя плановете с вас

Спрете да си намирате извинения, за да оправдаете подобно поведение. Не допускайте да бъдете пренебрегвани по този начин. Заслужавате уважение и внимание. Ако не ги откривате у този партньор, продължете напред в търсене на друг, който ще ви дава онова, от което имате нужда.

Четете повече по темата на az-jenata.bg

Снимка: Pixabay