Неромантични сигнали, които издават, че сте открили истинската любов

Те са много по-ценни и показателни от очевидните знаци, и могат да са признак на по-голяма устойчивост в отношенията

27.01.2023 | 23:05 Редактор: Ирена Бакърджиева
Неромантични сигнали, които издават, че сте открили истинската любов

Любовта може да има много измерения. Истинската любов се открива трудно и много често бъркаме признаците, които я издават. Свикнали сме да смятаме, че любовта ни кара да усещаме пеперуди в корема, да мислим за човека до нас, да искаме да сме постоянно с него или че просто го обичаме такъв, какъвто е.

Всички тези знаци са валидни и могат да са показател, че сте влюбени, но не могат да са гаранция, че сте открили истинската любов. В много случаи бъркаме влюбването с истинската любов, а за нея си има други, съвсем различни и понякога изненадващи знаци, които я издават.

Сред тези знаци има и много неромантични сигнали, които всъщност издават, че сте открили истинската любов. Те са много по-ценни и показателни от очевидните знаци, и могат да са признак на по-голяма устойчивост в отношенията.

Позволявате си да се виждате в антисекси светлина

Когато сте се отпуснали до такава степен, че да не се притеснявате как изглеждате в очите на другия, това е любов. Приели сте се такива, каквито сте, и това ви дава свободата да се отпуснете и да се оставите да бъдете истински и непринудени в общуването си.

Позволявате си и да не изглеждате перфектно, както сте се старали в началото на връзката. Не бръснете краката си фанатично всеки ден. Не си правите прическа, появявате се без грим. Това са все неромантични признаци, че сте влюбени заради самите вас, а не заради перфектния ви външен вид.

Заедно сте и в неприятните моменти

Няма значение дали става въпрос за трудности, болка или просто за задължителни семейни ангажименти, които са ви неприятни – щом сте заедно въпреки това, значи сте влюбени и се обичате, държите един на друг и сте готови да сте заедно и в такива моменти, в които ви се иска да сте другаде.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay