Крал Чарлз III е разстроен заради мемоарите на принц Хари, описващи Камила като злодей

Синът на кралица Елизабет II е най-притеснен от абзаците за жена си

24.01.2023 | 16:30 Редактор: Искра Ангелова
Крал Чарлз III е разстроен заради мемоарите на принц Хари, описващи Камила като злодей

Крал Чарлз Трети е възмутен от малкия си син - принц Хари. А причината - нещата, които Хари е написал в мемоарите си "Spare" за доведената си майка и съпруга на Чарлз - Камила.

Източник на "Us Weekly" казва, че кралят е най-притеснен от абзаците за жена си.

"Чарлз е разстроен. Той е ядосан и възмутен, че Хари е дал гласност на толкова много засрамващи и вредни твърдения и това го е поставила в ужасна позиция с Камила, разбира се, сега, когато тя е въвлечена в уравненията. Това наистина мина границата по повече начини, не само по един, но има толкова много ужасни коментари и разкрития от Хари, че баща му не знае от къде да започне. Той се надява, че с времето нещата ще се успокоят и Хари ще се размекне спрямо семейството си, поне така се надява. Но той няма да настоява или да се извинява", обяснява източникът, цитиран от teenproblem.net.

Припомняме, че Хари описа Камила като "опасна" и "злодей".

Той твърди, че тя давала много информация на медиите за кралското семейство, за да спаси имиджа си.

"Тя имаше репутация или имидж за подобряване, така че каквито и разговори, каквито и сделки или размени да са правени в началото, тя е вярвала, че това е най-доброто, което може да направи... Тя е моя доведена майка. Не я виждал като злата доведена майка... Виждам я като някой, който е женен в тази институция (кралското семейство) и е направил всичко, което може, за да подобри собствената си репутация и собствения си имидж", коментира принцът пред "GMA".

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Екатерина Давидова
преди 1 година
Подронва се имиджа на кралското семейство!Е Давидова. Сигнализирай за неуместен коментар