Принц Хари призна, че се е свързал с покойната принцеса Даяна чрез медиум

Ясновидката казала, че покойната принцеса е щастлива от факта, че той вече живее живота, който тя не могла да постигне

23.01.2023 | 10:16 Редактор: Искра Ангелова
Принц Хари призна, че се е свързал с покойната принцеса Даяна чрез медиум

Принц Хари прибегнал до услугите на врачка, за да се свърже с покойната си майка. Това признава самият той в своята мемоарна книга. Spare излезе на пазара на 9 януари, като оттогава се коментират усилено шокиращите признания на представителя на британския кралски двор, който се отдели от него, за да живее по-спокойно.

Преди години по-малкият син на принц Чарлз и принцеса Даяна се запознал с жена, която му се представила за медиум и го убедила, че има способността да говори с хора в отвъдното. Тя го уверила, че е получила съобщение от покойната му майка.

Врачката разказала на Хари, че Даяна е щастлива от факта, че той вече живее живота, който тя не могла да постигне, а именно да бъде свободна. И добавила, че именно това тя искала за децата си.

В книгата си Хари пише, че очите му се насълзили, когато чул думите на жената. Тя от своя страна продължила, че отгоре майка му усеща неговото объркване и това, че е тъжен, защото е отритнат от собственото си семейство след заминаването в САЩ.

Даяна видяла как Арчи чупи коледна играчка с лика на Елизабет Втора

Ясновидката разказала на Хари, че Даяна е видяла внука си Арчи, по-скоро е била свидетел на негова беля: "Майка ти казва... украшението. Майка ти казва... нещо за коледна украса? На майка? Или баба? То пада? Счупено? Арчи се опитва да го поправи. Майка ти казва, че се е изкикотила".

Хари разяснява, че Арчи бутнал елхата и счупил висулка с лика на неговата баба.

Врачката накарала принца да се усмихне като казала, че майка му много се забавлявала на станалото край елхата с нейния внук. "Събрах счупените играчки и ги изхвърлих в кофата за смет, като през цялото време си мислех: Това е странно", пише той.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС