Хороскоп за 22 януари: Лъвовете да избягват финансови операции, Козирозите - непредвидените разходи

Везни, изненадите за вас ще са разнообразни

22.01.2023 | 07:30 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 22 януари: Лъвовете да избягват финансови операции, Козирозите - непредвидените разходи

Овен

Отново обърнете поглед към отложените дейности или тези, които по неясни причини са били „на пауза“. Ще разполагате с достатъчно информация и удобни предпоставки да решите дали да продължите или да прекратите окончателно въпросните проекти.

Телец

Ще изпитате облекчение от факта, че Уран преминава към директно движение. Факторите, затрудняващи осъществяването на новите ви инициативи ще отслабят влиянието си и ще можете да напреднете с изпълнението им.

Близнаци

Ако вие не полагате никакви усилия, за да се погрижите за себе си, то приятелите ви най-вероятно ще решат да се погрижат за вас. Не отказвайте на настоятелната им покана за съвместна разходка, парти или друг вид забавление. Дълго време ще запазите спомена от приятните емоции.

Рак

Изненадващо обаждане на човек, с когото сте били в близка връзка ще създаде противоречиви емоции. Фактът, че ви търси, ще ви зарадва, но споменът за причините, предизвикали разногласията, ще ви натъжи.

Лъв

По възможност не се занимавайте с уреждане на финансови операции. Ако все пак се наложи да го направите, придържайте се към правилата, запознайте се много подробно и предпазливо с условията, които сте принудени да спазвате.

Дева

Събитията, пряко свързани с личния ви живот, ще са извън всякаква логика. Ще ви е по-лесно да си изградите правилна схема на действие, ако ги обсъдите с близък приятел, на когото имате доверие.

Везни

Изненадите ще са разнообразни, а част от тях – не особено приятни. Приемете случващото се с чувство за хумор, така или иначе, не сте в позиция да промените обстоятелствата.

Скорпион

Избягвайте контактите с непознати. В случай, че се налага да пътувате и в частност да шофирате, концентрирайте се максимално. Проверете трафика, за да избегнете възможността да попаднете в инцидент.

Стрелец

Ако улучите печалба на моментна лотарийна игра, не си мислете, че птиченцето на късмета е кацнало на рамото ви. Задоволете се само с тази щастлива случайност и не влагайте повече никакви суми в хазарт.

Козирог

Избягвайте непредвидените разходи. Ако имате намерение да правите някакви онлайн банкови трансакции, проверявайте много внимателно номерата на сметките, към които превеждате. Незначителна грешка може да създаде твърде значителни проблеми, пише az-jenata.bg.

Водолей

Купувайте само онова, което можете да си позволите. Не се изкушавайте да придобиете на уж изгодна цена стока, която от доста време сте си набелязали, но с помощта на бърз кредит. Ще я платите двойно.

Риби

Подвеждаща идея или предложение на човек от обичайното ви обкръжение може да ви подтикне да направите крупна дългосрочна инвестиция. Помислете за всички последствия, преди да предприемете окончателни действия, за да не се окаже, че „сте си сложили всички яйца в една кошница“, което си е чиста проба загуба.