"Сделка с дявола": Хари с нов залп по кралското семейство, намеси и Кейт

В книгата си той прави скандални разкрития за живота в Бъкингам

09.01.2023 | 19:10 Редактор: Искра Ангелова

Принц Хари обвини кралското семейство, че е сключило сделка с дявола. Утре излизат мемоарите на Хари, озаглавени "Spare" - в превод "Резервен". В книгата си той прави скандални разкрития за живота в Бъкингам, като споменава и съпругата на брат си Уилям.

С мемоарите си принц Хари няма никакво намерение да наранява баща си - крал Чарлз, или брат си - принц Хари. Това заяви самият той в интервю за британската телевизия Ай Ти Ви.

Той призна, че още от началото съпругата му Меган не се е разбирала с Уилям и Кейт.

"След много, много години на лъжи, изричани за мен и моето семейство, идва момент, в който, връщайки се към отношенията между някои членове на семейството и таблоидната преса, тези определени членове решиха да се вмъкнат в леглото с дявола, за да реабилитират имиджа си", споделя той.

Хари обясни и защо е написал книгата: "Искам да бъде чута моята версия на събитията. Не искам повече да мълча, защото мълчанието позволява на насилника да злоупотребява."

Херцогът на Съсекс изтъкна, че обича баща си, брат си и семейството си и няма никакво намерение да им навреди с тази книга, но през годините за него са били написани и казани много лъжи. И техен източник е кралското семейство, което е подавало информация на таблоидите.

Той отново говори за инцидента с брат му Уилям, който го е нападнал физически по време на спор за Меган. Хари каза, че Уилям никога не се е опитвал да го разубеждава да не се жени за Меган, но е изразявал загриженост и го е предупреждавал, че това ще му донесе неприятности.

Вижте повече в репортажа на Виолета Русенова.

Снимка: БГНЕС