Следвайте тези съвети и ще сбъднете новогодишните си желания

Дойде ли новата година, всеки от нас тайно се надява, че тя ще му донесе късмет

05.01.2023 | 10:00 Редактор: Петя Кръстева
Следвайте тези съвети и ще сбъднете новогодишните си желания

Колкото и да не ни се иска да го признаем, дойде ли новата година, всеки от нас тайно се надява, че тя ще му донесе късмет. Че с идването ѝ ще има възможност да рестартира поне донякъде живота си, да започне отново и да си пожелае този път да успее в начинанията си. Ако и вие се надявате на щастливо събития през тази година, предлагаме ви няколко трика, с които можете да осъществите желанията си. Ето ги и тях:

Бъдете реалисти

Вероятно едно от най-честите желания е: "Искам да отслабна". Не забравяйте, когато си пожелавате това или нещо друго, да бъдете реалисти. Вместо да се измъчвате с нереалистични представи за това как искате да изглеждате, бъдете честни със себе си. Да, може и да не успеете за една година да свалите 25 килограма и да се сдобиете с тяло на фитнес-инфлуенсър, но пък вместо това можете да си поставите за цел да бъдете по-здрави и да успеете да обуете стар чифт дънки.

Направете си списък с добри и лоши аспекти на желанието

Разделете лист хартия на две. От едната страна напишете положителните страни на вашето желание, а от другата – негативните. В един момент можете да осъзнаете, че негативите са повече от позитивите и вие вече не искате то да се сбъдне. Ако например искате повишение, изведнъж можете да проумеете, че ако прекарвате в офиса прекалено много време, няма да имате възможност да обръщате внимание на семейството си.

Четете повече по темата на az-jenata.bg

Снимка: Pixabay