Обличайте се стилно и гледайте желания мъж в очите, няма да може да ви устои

Не се срамувайте от недостатъците си

09.12.2022 | 13:25 Редактор: Петя Кръстева
Обличайте се стилно и гледайте желания мъж в очите, няма да може да ви устои

Когато имаме интерес към някого от срещуположния пол, понякога може да ви се струва, че той не ви забелязва. Има ли магична формула, която може да го накара да ви погледне по по-различен начин - не като колежка или приятелка, ами като жена? В следващите редове ще се опитаме да ви споделим някои изпитани трикове, които могат да го накарат да обърне глава след вас.

Обличайте се стилно

Не всички мъже разбират от мода и тенденции, затова понякога може би е по-добре да избягвате прекалено провокативните и тренди облекла. Модните препоръки на приятелките ви невинаги са толкова адекватни, колкото смятате. Ако искате да изглеждате наистина добре, заложете на класическото облекло. Изберете дрехи, които са ви удобни и с които се чувствате добре.

Поглеждайте го в очите

Подходете директно, но не и нахално. Покажете му, че имате интерес към него, поглеждайки го право в очите. Разбира се, не допускайте грешката да го зяпате.

Покажете силните си страни

Избирайте тоалетите си така, че те да показват най-доброто от вас. Ако харесвате краката си – покажете ги, ако пък подчертаването на талията ви дава увереност, използвайте колан, за да акцентирате на нея. Не се срамувайте от недостатъците си, понякога те са такива само във вашите очи. За другите хора именно в тях може да се корени вашият чар.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay