Сериалът "Хари и Меган" вече е тук - обявиха индиректна война на кралското семейство

Поредицата се състои от общо 6 епизода

08.12.2022 | 19:23 Редактор: Искра Ангелова

Излезе дългоочакваният документален сериал "Хари и Меган". Поредицата се състои от общо 6 епизода, които проследяват живота на младата двойка и разкриват скандални детайли за британското кралско семейство. Сериалът излиза малко преди да бъдат публикувани и мемоарите на принц Хари, които се очакват догодина.

С него те индиректно обявиха война на кралското семейство и английската преса.

"Бях ужасен, Не исках историята да се повтаря", заявява Хари.

"Когато залозите са толкова високи, не е ли по-смислено да се чуе нашата версия на историята?", пита Меган.

Документалният филм представя невиждани досега кадри и разкрития от живота на херцозите. Първите три епизода на поредицата разказват за любовната история между принца и американската актриса и борбата, която Хари води с британската преса. 

Последните три епизода от документалния сериал ще бъдат посветени на решението на Хари и Меган да напуснат кралското семейство. Двойката напусна Великобритания в началото на 2020 г. и започна нов живот в Калифорния. Преди това Хари се отказа от всичките си кралски ангажименти.

"Тъжен съм, че трябваше да се стигне дотук. Решението, което взех за съпругата ми и аз да се оттеглим, не беше лесно, но нямах друга опция", допълва принц Хари.

Към момента британската преса е враждебна към двамата. Часове преди пускането на сериала, Хари и Меган се появиха на специална церемония в Ню Йорк, на която им беше връчена награда за защита на човешките права. Минавайки по червения килим, папараците ги нападаха с провокативни въпроси.

Вижте повече в репортажа на Михаела Златкова.

Снимка: БГНЕС