10 неща, които мъжете не могат да прикрият, когато ви харесват

Най-сигурният начин да разберете дали някой ви харесва, е да го попитате директно

05.12.2022 | 10:30 Редактор: Ирена Бакърджиева
10 неща, които мъжете не могат да прикрият, когато ви харесват

Най-сигурният начин да разберете дали някой ви харесва, е да го попитате директно. Това обаче е рядко избиран подход сред жените, а и сред мъжете. Повечето хора предпочитат да се вглеждат в сигналите и да разчитат на разгадаването им. А те не са никак малко.

Ето 10 от признаците, че един мъж ви харесва и има интерес към вас.

1. Иска да прекарва време с вас.

Когато сте събудили интереса на един мъж и у него са се появили симпатии към вас, той ще иска да прекарва повече време в компанията ви, за да ви опознае. Ще разберете дали той ви харесва по това дали се опитва да е близо до вас и да разбере повече за вас.

2. Проучва ви.

Изненадващо получавате покани за приятелство в социалните мрежи. Разбирате, че той е правил проучвания за вас, следва ви, харесва публикациите ви. Това показва по-дълбок интерес към вас.

3. Езикът на тялото не лъже.

Езикът на тялото на мъжа, който ви харесва, отразява вашия. Жестовете, движенията, погледите и усмивките започват да стават огледални на вашите. По това ще познаете, че той се опитва да ви се хареса, отразявайки вашия начин на изразяване.

4. Има неудобство.

Когато един мъж ви харесва и се опитва да привлече вниманието ви, напълно възможно е да има известно неудобство у него. Ще си проличи по начина, по който говори с вас, по това как общува, погледите и езика на тялото. Той няма да е сигурен дали вие имате интерес, а това ще го кара да се чувства леко неудобно, което ще личи в държанието му.

5. Показва недостатъците си.

Колкото и да се опитва да ви впечатли, влюбеният мъж или онзи, който ви харесва и изпитва симпатии към вас, все ще намира начин да изглежда нелепо, колкото и да не го иска. В конфузните положения и в неудобството си мъжете често изпадат в комични ситуации, които разкриват несъвършенствата им.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pixabay