Хороскоп за 4 декември: Водолеите да не смесват личните отношения с професионалните

Скорпионите ще избират от две злини - по-малката

04.12.2022 | 09:05 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 4 декември: Водолеите да не смесват личните отношения с професионалните

Овен

Изразявайте мислите си ясно и разбираемо. Не разчитайте, че подканяйки околните да направят нещо, ще можете да го направите с „половин“ дума или с деликатен намек. Ако искате да се случи каквото и да било, проявете категоричност.

Телец

Отделете част от времето, с което разполагате за преглед и уточняване на домашния бюджет. Сравнете приходите и разходите и помислете дали няма начин да ги оптимизирате. И на всяка цена си осигурете предпочитано развлечение, стимулиращо въображението ви.

Близнаци

Особено добре ще разкриете способностите си, ако се включите в екипна работа и то в изпълнителска позиция. Направеното от вас ще впечатли всички и ще получите висока оценка, стига още в самото начало да схванете какво се изисква от вас и кой за какво отговаря от останалите участници.

Рак

Ще осъществите ново запознанство случайно и в съвсем неформална обстановка. Интересното е, че от него ще излезе продължително, трайно и ползотворно делово сътрудничество. В основата на всичко ще стоят оригиналните ви хрумвания.

Лъв

За част от замислите си ще можете да преминете от етап „обмисляне“ към етап „реализация“. Използвайте максимално капацитета си и се ориентирайте към най-сложните хрумвания. Оцените ли смисъла на детайлите, няма да имате затруднения.

Дева

До вас ще стигне поверителна информация, чрез която бихте могли да си осигурите бърз професионален напредък. Не е много ясно дали ще бъде от случайно дочут разговор, от медийно съобщение или ще стигнете до важно заключение, събирайки „частите на пъзела“, но при всички случаи ще има от какво да сте доволни.

Везни

Анализирайте собствените си грешки и пропуски, както и причините за допускането им. Направите ли го, още в същия момент ще имате и концепция за отстраняването им. Колкото по-бързо се заемете, толкова по-незабелязани ще останат от когото и да било, пише az-jenata.bg.

Скорпион

Не е изключено да се наложи да направите сложен избор от типа на: "от две злини – по-малката". Преценете внимателно за какъв компромис става дума, доколко ситуацията, в която се намирате е спешна, дали не е възможно да отложите решението си докато се появи резервен вариант.

Стрелец

Ще се убедите от опит във верността на твърдението, че никога не е късно да се научи нещо ново. Колкото и да сте вещи в сферата на дейността си, ще се наложи да потърсите допълнителна консултация или ще чуете полезна информация, която по-късно да приложите в работата си.

Козирог

Помислете за перспективите на личното си развитие. Сравнете потенциалните си възможности с направеното до момента и преценете дали сте реализирали капацитета си изцяло. Ако не сте, значи трябва да решите в каква насока да разгърнете уменията си.

Водолей

Не смесвайте личните отношения с деловите. Ако някой се опита да се възползва от професионалните ви умения на „приятелска основа“ или пък ви помоли за услуга, при която ще трябва да се възползвате от служебните си контакти, най-добре ще е да откажете. Не го ли направите, ще навредите на служебното положение, на връзките си, а може би и на двете.

Риби

Обстановката ще е доста динамична, а по дискутираните въпроси ще се чуят толкова мнения, колкото са участниците. Преценете внимателно дали се налага твърдо да отстоявате своето и какви биха били последствията. В крайна сметка, ако нищо не ви принуждава, защо да се включвате в излишни разправии.