Шестте от най-уязвимите знаци в зодиака

Вижте кои са те

27.11.2022 | 15:45 Редактор: Вяра Димова
Шестте от най-уязвимите знаци в зодиака

Повечето хора възприемат уязвимостта като емоционална слабост, други пък смятат, че тя е нещо хубаво. Факт е, че се изисква истинска смелост да можеш да покажеш истинското си лице пред света като често по-уверените хора са по-открити относно своите чувства и емоции. Понякога най-уязвимите хора са онези, които не го осъзнават и които се смятат за силни. 

Кои знаци в зодиака са най-уязвими, според астролозите?

Дева
Девите са перфекционистите на зодиака. Те са живата съпоставка между това да бъдеш стабилен земен знак и в същото време променлив. Това несъответствие кара хората от този знак да се чувстват уязвими, когато житейските им планове излизат от отъпкания път. 

Овен
Този страстен знак жадува за внимание, но се бори да бъде независим – и цялата тази пламенна амбиция може да доведе до лоши житейски избори и импулсивно поведение. Може би си мислите, че дръзкият Овен не е уязвим, но грешите. Този знак е податлив на неща като схеми за бързо забогатяване.

Лъв
Лъвът е роден лидер. Той има куп креативни идеи и не обича нищо повече от това да бъде в светлината на прожекторите. Но когато не успее да се превърне в център на вниманието, Лъвът започва да се чувства потиснат и несигурен в себе си, а това го смазва. 

Скорпион
Като воден знак, Скорпионът е преди всичко емоционален, но той работи неуморно, за да крие тази своя уязвимост от другите. Скорпионът обича да се представя пред света като силен психически човек, който дори на моменти е прекалено груб. Това обаче е просто емоционална стена, която той изгражда около себе си, за да се защити. 

Риби
Рибите са мечтателите на зодиака. Те обикновено гледат на света през розови очила. Те са от типа хора, които прибират бездомни животни или помагат на непознат в нужда. Именно това обаче често ги превръща в жертви на други хора, които се опитват да се възползват от тях. 

Рак
Може би не е изненада, че това е най-емоционалната зодия, а и най-уязвимата. Управлявани от мистериозната и променлива Луна, Раците трудно държат тревогите и несигурността си под контрол и са много лесно раними. Тази тяхна уязвимост ги кара да разчитат в голяма степен на приятели и семейство за емоционална подкрепа.

Четете повече на tialoto.bg.
Снимка: pixabay