Любовен хороскоп за ноември: Флиртове, разногласия, раздели и надграждане на връзката

Някои зодии може да са крайни в решенията си

31.10.2022 | 11:20 Редактор: Ваня Кузманова
Любовен хороскоп за ноември: Флиртове, разногласия, раздели и надграждане на връзката

Ноември идва с разнообразие от емоции и любовни преживявания. Ще има от всичко – флиртове, разногласия, раздели, надграждане на връзката. Тъй като Марс ще е ретрограден в знака на Близнаци, това определено ще се отрази на любовния ни живот. Може да има борба за власт във връзката, да не си мерим думите, да сме крайни в решенията си. 

Овен

Новият месец ноември ще донесе приятни промени за родените под знака на зодия Овен. Представителите на знака, които нямат сериозна връзка, но търсят постоянен партньор, отново ще повярват в любовта. Звездите показват, че са възможни нови познанства, както и надграждане на вече съществуващи. Важното е обаче да не се опитвате да притискате събитията, за да не отдалечите вашия избраник.

Телец

Ноември може да бъде динамичен в работен план за вас, но в любовен определено няма да има кой знае каква промяна. Необвързаните ще се забавляват с леки флиртове, но е малко вероятно да започнат нова връзка. Въпреки това, ако планирате някаква промяна във външния вид, периодът е особено подходящ. Пазете се от любовни триъгълници. Сериозно обвързаните Телци ще могат да споделят повече с любимия човек, да планират реализирането на идеи или дори пътувания.

Близнаци

Скъпи Близнаци, през ноември ви очакват много възходи, но и не толкова силни моменти в личния ви живот. Това ще се дължи на планетарните влияния, които определено ще повлияят на вашата чувствителност. Не забравяйте, че Марс е ретрограден в знака ви, а това определено може да ви направи по-чувствителни и непремерени с думите.

Рак

Ноември е период, в който може да правите по-смели планове относно любовта. Шансовете за тяхното изпълнение не са малки. Но тези от вас, които искат само да се забавляват и не са съвсем наясно какво търсят от една връзка, няма да имат подкрепата на звездите. Ако сега започвате нов романс или имате стабилна връзка, помислете как и дали изразявате емоциите, които изпитвате към вашия избраник.

Лъв

Скъпи Лъвове, новият месец ще ви донесе много изненади на любовния фронт. Ако търсите стабилност във връзката ще се наложи да бъдете по-търпеливи, а Лъвовете невинаги могат да бъдат такива. Някои от вас може да решат, че това не е тяхната връзка и с един замах да сложат край. Не се поддавайте на отрицателни емоции.

Дева

За необвързаните представители на зодия Дева ноември ще е успешен месец за любовта, особено ако търсите своята половинка. Бъдете социални, забавлявайте се с приятели извън дома. Флиртовете, ако ги има, ще повишат вашето самочувствие и положителна настройка към живота. Сериозно обвързаните ще планират някои сериозни стъпки. Някои може да заживеят под един покрив, да се сгодят или да ги зарадва новина за бебе. Промени в дома и планове за пътувания също са възможни.

Везни

На самотните Везни новият месец ще донесе добри възможности за нови познанства. Ще се радвате на вниманието на противоположния пол. Въпреки това, ако се наложи да решавате дали да задълбочите определени взаимоотношения или да избирате между двама души, звездите ви съветват да преценявате добре. Не бързайте с интимността. Ако вече си имате сериозен партньор, звездите ви канят да разрешите онези проблеми, които тлеят във времето. Внимавайте с емоционалните решения. Ако заложите на добра комуникация, периодът за вас ще бъде положителен.

Скорпион

И на обвързаните, и на самотните Скорпиони им предстои динамичен месец. Любовта ви към преследването, флирта, може да ви донесе приятни емоции. Но това важи за свободните представители на зодията. Тези във връзка рискуват да си създадат проблеми, ако флиртът не е с партньора им. 

Стрелец

Ако търсите своята сродна душа, опитите ви да създадете нова връзка може да не се окажат успешни. Онези от вас, които имат някого предвид е добре да се оставят по течението и да не насилват събитията. При обвързаните са възможни разногласия, тъй като по важен въпрос може да не срещнат разбирането и подкрепата на любимия човек.

Козирог

За необвързаните Козирози втората половина на месеца ще бъде по-благоприятна за намиране на нова любов. Разбира се това означава да бъдете по-общителни и като цяло приветливи, за да привлечете положителни вибрации към себе си. Обвързаните представители на зодията е добре да бъдат по-щедри на емоции и да не спират да показват своите сериозни намерения към връзката, ако имат такива. Така ще си осигурят един спокоен месец, изпълнен с романтика.

Водолей

Марс е ретрограден във въздушния знак Близнаци. Това означава да сте внимателни с емоциите, особено ако търсите своята половинка. С поведението си може да се окаже, че отдалечавате човек, когото харесвате. Обвързаните Водолеи може да помислят за преминаване към нов етап в отношенията си. Като цяло ви очаква период на романтика, взаимна грижа и страст с партньора ви.

Риби

Звездите показват, че новият месец ноември може да ви донесе приятни изненади в любовен план. Ако сте необвързани, има вероятност да започнете романс с човек от близкия ви кръг с приятели или познати. За онези от вас, които вече са във връзка ще бъде важно да бъдат по-внимателни към любимия човек. 

Повече по темата четете в Az-jenata.bg 

Снимка: Pixabay