Венера влезе в Скорпион - най-важният период за любовта. Какво да очакват зодиите?

Това е планетата на романтиката и красотата

28.10.2022 | 12:48 Редактор: Искра Ангелова
Венера влезе в Скорпион - най-важният период за любовта. Какво да очакват зодиите?

Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на Скорпион и ще остане там до 18 ноември. Това значи, че страстта ни завладява и ще искаме да задълбочим връзките си. Интимността е на фокус, жадуваме да се отдадем на връзка. Ето какво да очаква всяка зодия, според "NYPost".

Овен

Ще усетят силата на връзката си. Това ще им помогне да я задълбочат още повече. Интимността, сексуалността и споделянето са топ приоритети за тях сега. Може да направят и успешни инвестиции, да се радват на придобивки.

Телец

Получават много възможности за обединение, партньорство, приятелство, както и шанс за пълно отдаване във връзката. Проблемите се решават, въпросите намират отговор, особено за обвързаните. Необвързаните да потърсят някого, с когото могат да създадат дългосрочна връзка.

Близнаци

Сега ще им е по-лесно да намерят баланса между работата и личния живот. Отношенията с колеги, персонал и клиенти се развиват гладко. Ако искат колаборации с колеги, сега имат успех. Да намерят нещо, в което могат да вложат уменията си.

Рак

Най-важният период в годината, що се касае до романтичните отношения. Необвързаните да го използват, за да набележат ухажорите, с които могат да развият отношенията си, да намерят човек, който ги разбира. Обвързаните да се забавляват повече с любимия. Чудесно време за забременяване.

Лъв

Домът е там, където е сърцето. На фокус е домът, Лъвовете ще намерят радостта и магията, прекарвайки време с приятели и семейство вкъщи. Чудесно време да купят нова украса, да се преместят или да обновят дома. Сега могат и да се сближат повече с любимия.

Дева

Думите и идеите им ще зашеметяват всички сега! Така ще омайват всекиго. Може да презентират важен проект, свързан с писане, говорене или реклама и ще бъдат аплодирани. Той ще е важен за тях. Нека си направят и кратка ваканция, близо до града, съветва teenproblem.net.

Везни

Дъжд от злато вали върху тях! На фокус са финансите и сега ще им е много по-лесно да привличат парите към себе си. Нека не се страхуват да поглезят себе си и близките си, които обожават. Сега е времето да потърсят нова работа или да увеличат доходите си.

Скорпион

Те са звездите на периода и са изключително привлекателни сега. Събират погледите. Навлизат в най-щастливия си период от годината. Важна е да променят косата и визията си, да си купят нови дрехи и да се погрижат за себе си. Ще станат още по-чаровни. И обвързаните, и необвързаните ще се радват на романтика, страст и сладки моменти.

Стрелец

Време е малко да си починат и да се отпуснат. Нека се погрижат за себе си. Ще помислят върху това как са подхождали към любовта, романтиката и интимността в последната година. Сега не е подходящо да ходят по много срещи и да флиртуват. Обвързаните да прекарват повече време с партньора вкъщи и да си обръщат внимание.

Козирог

Да се подготвят - стават много популярни. Венера в Скорпион им носи покани за събития и купони, нови приятели, връща в живота им стари приятели. Постоянно са с компания. Социалният им живот е във възход. Отлично време да общуват, да създават нови контакти, да опитат сайтовете за запознанства.

Водолей

Нека се фокусират над наградите. Успехът е с тях сега. Ще получат признания, аплодисменти за работа, която са свършили в миналото. Чудесно време да застанат под светлините на прожекторите и да се насладят на наградите, признанията и похвалите. Ако търсят нова работа или искат да предложат идеи на шефовете, сега ще имат късмет.

Риби

Време е да изследват нова територия, да започнат нещо ново. Рибите ще разширят хоризонтите си и ще се отдадат на приключения. Сега е чудесен период за пътувания или за планиране на пътуване. Ще имат късмет и в академичната сфера.