Меган проучила Хари още преди брака, той бил дълбоко травмиран в детството

Още разкрития в новата книга "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите"

14.10.2022 | 09:20 Редактор: Искра Ангелова
Меган проучила Хари още преди брака, той бил дълбоко травмиран в детството

В новата книга на Том Бауър "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите" авторът излага своята теория защо херцогът на Съсекс, който, както знаете, имаше много романи, избра Маркъл и ѝ направи предложение за брак.

Писателят твърди, че Хари е дълбоко травмиран човек в детството. Смъртта на любимата му майка, принцеса Даяна, остави огромен отпечатък върху целия му по-нататъшен живот и оказа огромно влияние върху развитието на неговата психика. Херцогът на Съсекс израства като неспокоен и тревожен тийнейджър.

Меган Маркъл, която започна да проявява дълбок интерес към живота на британското кралско семейство, много преди да срещне Хари, добре осъзнавала всичките му слабости. И именно това ѝ помогнало да спечели бъдещия си съпруг от първата среща.

"Той също така е психологически травматизиран от отношението към баща му и майка му и по-нататъшния роман на крал Чарлз с Камила Паркър-Боулс и публичното отразяване на всичко това в пресата", каза Бауер. Но по време на повратната точка в живота му Хари беше само на 12 години.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК