Хороскоп за 11 октомври: Непредвидена промяна за Раците, Везните да внимават с емоциите

Очаква ни динамичен и интересен ден

11.10.2022 | 07:15 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 11 октомври: Непредвидена промяна за Раците, Везните да внимават с емоциите

Очаква ни динамичен и интересен ден. Повече за вашата зодия вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ако искате действително да реализирате замислите си и то най-вече тези, които засягат личните отношения, то освободете се от илюзиите и фантазиите. За да си изградите правилна тактика, ви е нужна точна информация, а за получаването ѝ ви трябва прагматичен подход.

Телец

Всяко решение ще е важно. Може да не си личи в момента, но след време ще го осъзнаете. Ще постъпите правилно, ако оставите логиката и здравият разум да ви водят.

Близнаци

Работете върху започнатите проекти. Анализирайте най-старите от тях, за чието изпълнение се натъквате на затруднения сравнително често. Опитайте се да прецените обективно дали наистина си заслужават усилията или е за предпочитане да промените тактиката, подхода, крайната цел.

Рак

Непредвидена промяна на обстоятелствата ще се отрази на текущите ви договорености. Побързайте да ги допълните или актуализирате, за да предотвратите евентуални загуби и за да не влезете в противоречие с нормативната база, пише az-jenata.bg.

Лъв

Ще разполагате с подходящи условия за осъществяване на интересни замисли, които са ви хрумнали преди време, но тогава не сте разполагали с ресурси или не сте получили нужното съгласие, одобрение. Заемете се с реализацията им незабавно, ще успеете да си набавите каквото ви е нужно.

Дева

За справяне с текущите задачи ще ви е необходима намесата на стари приятели. Приемете го като удобен и подходящ повод да се свържете с тях. Ефектът ще е двоен - ще подновите връзката и ще си свършите работата.

Везни

Настроението ви ще е неустойчиво и до голяма степен зависимо от поведението на околните. Ограничете контактите и ако е възможно, избягвайте разговорите с хора, които ви натоварват психически.

Скорпион

Каквото и да сте намислили, ще ви е нужна малко инициатива в съчетание с творчески подход. Третият фактор, наречен проницателност, си го притежавате по принцип. Дори да се наложи да се справите с някакви спънки, правилният начин е да се придържате към правилата.

Стрелец

Колкото и непосилни да ви се струват задачите, с които се налага да се справите, бъдете сигурни, че са по силите ви. Достатъчно е само да направите правилна класификация на важното и незначителното и да съобразявате личните си действия с обективните обстоятелства.

Козирог

Според едно мъдро твърдение "новото е добре забравеното старо". Ако от вас се изисква да проявите инициатива, никак няма да е нужно да си правите мозъчна атака. Просто прегледайте отдавна предложени и неоснователно отхвърлени ваши предложения и ги „извадете на бял свят“ отново. Дори не предполагате колко успешни ще се окажат.

Водолей

Малките крачки осигуряват по-голям напредък, отколкото дългите скокове. Е, може да не е по-бърз, но е по-устойчив и съпроводен с по-незначителни рискове. Коя от двете схеми ще изберете - зависи изцяло от вас.

Риби

Не позволявайте да ви въвличат в авантюри. Околните може да преценят действията ви като дребнавост или да ви обвинят в липса на въображение, но положителните и най-вече убедителни крайни резултати зависят от умението да се придържате към изискванията на закона и да сте последователни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК