Как Меган и Хари нарушиха протокола на погребението на Елизабет II?

Този път феновете са възмутени, че двойката продължава да използва кралски титли за лична изгода

20.09.2022 | 16:10 Редактор: Теодора Патронова
Как Меган и Хари нарушиха протокола на погребението на Елизабет II?

Меган Маркъл и принц Хари отново се сблъскаха с критики в Лондон. Този път феновете са възмутени, че двойката продължава да използва кралски титли за лична изгода. Херцозите на Съсекс не пропускат възможността да печелят пари дори по време на траур, отбелязват те.

Обществото не знае защо след смъртта на кралицата Хари и Меган публикуваха забавно съдържание в социалните си мрежи. Първо двойката сподели снимки от скорошни събития и епизод от нов подкаст и едва след това качи публикация за смъртта на Елизабет II. 

Потребителите нарекоха този жест "откровено хвалене" за тяхната популярност. По-късно публикациите, несвързани с тъжното събитие, бяха изтрити. Според слуховете това е улеснено от новия крал на Великобритания Чарлз III, който е имал сериозен разговор с най-малкия си син и съпругата му. 

Експертите от своя страна се вгледаха по-внимателно в мимиките и жестовете на принц Хари и Меган Маркъл. И така, Джуди Джеймс обясни защо двойката се държи за ръце през цялото време, дори по време на церемонията за сбогом. 

Меган и Хари изглежда нарушават протокола, за да се хванат за ръце в края на службата. Изглежда като импулсивен жест, воден от нуждата да се свържем отново и да се обединим. Но е трудно да се пренебрегне, че на Хари не беше позволено да се появи в униформа като другите – с изключение на Андрю – така че може би той се чувстваше по-малко ограничен по отношение на спазването на кралския протокол“, обясни експертът.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК