Вижда ли се краят? Том Брейди и Жизел Бюндхен вече не живеят заедно

Проблемите за двойката продължават

20.09.2022 | 11:32 Редактор: Искра Ангелова
Вижда ли се краят? Том Брейди и Жизел Бюндхен вече не живеят заедно

Проблемите за Том Брейди и Жизел Бюндхен продължават, заедно със спекулациите за развод. 

Съпрузите, които дълго време бяха пример за стабилно и подкрепящо се семейство, прекарват все повече време отделно, като вече дори живеят в различни къщи. Според източник, Жизел в момента се е посветила на себе си и кариерата, опитвайки се да изгради собствен живот.

Топмоделът прекарва времето си в Маями и Ню Йорк, докато съпругът ѝ остава в Тампа, където играе за местния футболен отбор.

Според запознати, решението на Брейди да прекъсне пенсионирането си само няколко месеца след обявяването му е била повратната точка в отношенията на двойката. Това никак не се харесало на Бюндхен, която е очаквала съпругът ѝ най-накрая да прекарва повече време със семейството и да обърне внимание на децата - 12-годишния Бенджамин и 9-годишната Вивиан, както и 15-годишния му син Джон, когото споделя с бившата си - Бриджет.

Въпреки разделението, Жизел и Том се опитват с всички сили да задържат семейството си над водата, работейки по всички проблемни точки в брака. Футболистът дори е получил специална почивка от отбора си, която му позволява да прекарва повече време със семейството. Според официално съобщение, Брейди е получил позволение всяка сряда да отсъства от тренировки, срещи и други събития в клуба, за да си бъде у дома.

"Нито един друг съпруг не получава възможността да бъде шест месеца от годината изцяло със семейството си. През този сезон той ще пътува за мачове и тренировки, но също така ще бъде и с близките си", казва източник пред списание People.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК