В САЩ: Бракът на Том Брейди и Жизел Бюндхен е на ръба

Те са в обтегнати отношения заради неговото решение да се завърне в спорта

05.09.2022 | 13:13 Редактор: Искра Ангелова
В САЩ: Бракът на Том Брейди и Жизел Бюндхен е на ръба

Медиите в САЩ съобщават за сериозни проблеми в брака на Том Брейди и Жизел Бюндхен. Според Page Six съпрузите водят епична битка заради желанието на Том да се завърне в големия спорт, след като веднъж обяви, че се оттегля. Според изданието бразилската красавица е напуснала имението, в което живее с Том и децата им в Тампа, Флорида и е отлетяла за Коста Рика, след поредица от разгорещени спорове относно шокиращото решение на Брейди да се върне да играе в НФЛ.

"Том и Жизел се карат много в момента", казва източник пред Page Six, добавяйки, че това се е случвало и преди с двойката, но двамата винаги в миналото са намирали начин да се помирят.

Новината идва, след като 45-годишният куотърбек пропусна 11 дни тренировки през август, въпреки че обяви, че се завръща в отбора Tampa Bay Buccaneers. На въпрос за изчезването му, спортната звезда каза: "Всичко е лично... всеки има различни ситуации, с които се сблъсква. Всички имаме наистина уникални предизвикателства в живота си. Аз съм на 45 години. Случват се много неща."

Брейди и 42-годишната Бюндхен имат две деца заедно – 14-годишния Бенджамин и 9-годишната Вивиан, като освен това полагат грижи и за 15-годишния син на Том от актрисата Бриджит Мойнахан - Джак.

Друг източник казва пред изданието: "Имаше проблеми в брака им заради решението му да играе. Жизел винаги е била тази, която се грижи за децата. Бяха се договорили, че той ще се пенсионира, за да се съсредоточи върху семейството им, след което той промени решението си."

Вътрешен източник до съпрузите добавя: "Те имат пламенна връзка. Жизел е много темпераментна – все пак е бразилка!"

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК