Задава ли се разводът на годината? Том Брейди и Жизел Бюндхен пред раздяла

Проблемите са дошли, след като стана ясно, че спортистът се завръща към кариерата си

13.09.2022 | 18:15 Редактор: Искра Ангелова
Задава ли се разводът на годината? Том Брейди и Жизел Бюндхен пред раздяла

Том Брейди и Жизел Бюндхен се сблъскват с проблеми, след като стана ясно, че спортистът се завръща към кариерата си.

Според източник между съпрузите се настанило напрежение, след като Жизел вече била готова да се наслади на семейния живот с Брейди. В началото на годината куотърбекът обяви пенсионирането си от спорта, но само няколко месеца по-късно се присъедини към отбора на "Тампа Бей". Засега не е ясно точно колко ще играе Брейди, като договорът му е за един сезон, но може да бъде продължен.

За напрежението между Жизел и съпруга ѝ се заговори, след като тя решила да не присъства на първия му мач тази неделя. Източник, близък до моделката, каза пред списание People, че тя винаги е подкрепяла Брейди от трибуната като това се превръщало в истинско събитие. Около нея и семейството ѝ имало охрана, осигурявана им е и храна. Сега обаче всичко това няма да е нужно, тъй като Жизел ще остане вкъщи пред телевизора.

"Тази година е различна от миналата. Преди беше развълнувана да бъде тук. Не казвам, че със сигурност няма да дойде, но в момента нещата не са наред и има голяма вероятност тя да пропусне мача", казва близък до моделът. Допълва, че темата за Бюндхен е забранена в присъствието на Брейди.

"Всички тук знаят, че има напрежение, но не знаем колко сериозно е то. Така че не говорим с него за Жизел. Това е тема, която никой не иска да зачеква", казва източникът.

Друг близък до семейството споделя, че топмоделът не изпаднала в екстаз, когато научила, че съпругът ѝ се завръща към спорта.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК