Хороскоп за 18 септември: Близнаците решават финансови въпроси, Везните да бъдат инициативни

Водолеите е добре за замълчат, вместо да си създадат врагове

18.09.2022 | 08:48 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 18 септември: Близнаците решават финансови въпроси, Везните да бъдат инициативни

Голяма част от зодиите ще трябва да премислят добре действията и думите си, за да не се окажат губещите в дадена ситуация.

Овен

Дребна преживелица ще ви подскаже, че трябва да "поставите нещата в ред". За кои неща става дума ще решите вие. Може да е мебелировката у дома, може да са бъдещите ви планове, а може да са просто шкафовете в кухнята. При всички случаи, обаче, е почти сигурно, че ще намерите нещо, което предполагате, че сте загубили.

Телец

Вашите стремежи категорично ще се разминават с тези на близките ви. Не се опитвайте да ги привлечете към своите занимания и не се намесвайте в техните. Ще избегнете разногласията и ще си осигурите един истински спокоен ден.

Близнаци

Приоритетни за решаване ще са финансовите въпроси, но лошото е, че подходът ви към тях ще е твърде радикален. Вместо „седем пъти да премерите“, е по-вероятно да решите "седем пъти да отрежете". От една страна такова отношение може да създаде сериозни неприятности, но от друга, бихте могли окончателно да се справите с проблем, който от доста време отлагате.

Рак

Една от не особено приятните ви черти е, че очаквате от околните да синхронизират своите желания и емоции с вашите. В този смисъл, стремейки се към перфекционизъм най-вероятно ще изисквате същото и от близките си и или непрекъснато ще ги критикувате, или непрекъснато ще ги поучавате. В крайна сметка, те едва ли ще започнат да работят по-старателно, но със сигурност ще се дистанцират от вас, за да не им досаждате. Помислете си дали тактиката ви е правилна, пише az-jenata.bg.

Лъв

Разпределете си задачите още в началото на деня и преценете кои са неотложни. Не е изключено околните непрекъснато да се опитват да ви натоварят със собствените си задължения, което няма да ви е особено приятно. За да избегнете процеса и да не се наложи да наваксвате изостанали срокове, отстоявайте позициите си.

Дева

Обстановката ще е динамична и почти непрекъснато ще се чувствате притиснати от обстоятелствата. Дали защото няма да разполагате с достатъчно време за изпълнение на задачите, които сте си набелязали, дали защото някой непрекъснато ще ви разсейва със себе си, но ако искате да го избегнете, уединете се и не привличайте вниманието.

Везни

Опитайте се да прецените и анализирате обстоятелствата в развитието им. Направите ли го, ще можете да напреднете бързо и стремително в реализацията на проект, който от известно време се осъществява твърде бавно. Ще е полезно да проявите инициатива.

Скорпион

Чувството ви за справедливост ще е особено остро и във всяка секунда ще сте готови да защитавате или своите или нечии чужди интереси. Няма нищо лошо в желанието ви да въдворите ред, стига да не прекалите и да се стигне до остри разправии.

Стрелец

Усещането, че някой се опитва да ви измами или манипулира може да ви преследва през целия ден. Не позволявайте на натрапчивите мисли да управляват поведението ви. Със сигурност никой не се опитва да си създава личен враг във ваше лице, така че създайте си някакво развлечение, което би възстановило душевния ви покой.

Козирог

При каквито и обстоятелства да сте изправени, бъдете искрени. Всеки опит да скриете нещо или да заблудите някого ще завърши по-неприятно, отколкото бихте могли да си представите.

Водолей

Поведението на околните ще ви подскаже, че е по-добре да казвате онова, което очакват от вас, отколкото онова, което мислите. И понеже "благородна" лъжа няма, то за да не ви се налага да сте неискрени, по-добре премълчавайте коментарите си. Така ще избегнете възможността да си създадете врагове.

Риби

С някои проблеми ще се наложи да се справите като с "Дамоклиев възел", но далеч не с всички. Ако не прецените правилно къде трябва да проявите настоятелност и къде ювелирно търпение, нещата ще се объркат вместо да се подредят.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Мда...аз не мога да лъжа :( Сигнализирай за неуместен коментар