И Бритни Спиърс не иска да вижда синовете си: Нещо в мен умря

"Чаках с нетърпение да ги виждам и после изведнъж те изчезнаха", сподели тя

15.09.2022 | 13:11 Редактор: Искра Ангелова
И Бритни Спиърс не иска да вижда синовете си: Нещо в мен умря

Бритни Спиърс сподели, че чувства, че част от нея е умряла, заради враждата със синовете си. Тя има син Престън на 16 г. и син Джеймс на 15 г., които са от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн.

Певицата не се е виждала с тях от почти 6 месеца. Самите момчета признаха, че не искат да се виждат с майка си, като една от причините е, че тя поства много разголени снимки в профила си в Instagram, припомня teenproblem.net.

Сега изпълнителката призна, че също не иска да вижда синовете си, докато те не започнат да я ценят.

"Откакто те си заминаха, аз наистина чувствам, че сякаш огромна част от мен е умряла. Те бяха моята радост, те бяха моето всичко. Чаках с нетърпение да ги виждам и после изведнъж те изчезнаха, и аз си казах: "Дали сърцето ми току-що спря да бие?". И честно, аз не разбирам как беше толкова лесно за тях просто да ме отрежат така. Не го разбирам", казва тя във видеа в Instagram.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 година
Това е новото американизирано *** поколение ! Харантути , консуматори , неблагодарници . Трябва да се изкорени изоснови такова брутално поведение ! Пропадащи индивиди! Остави ли ги тя без средства ще намерят тротоарите при другите баркомани Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 3
Разбирачев
преди 1 година
Обществото с тъпите си вековни предразсъдъци, вкоренени в хората е виновно. Затова трябва бързо обновление и отърсване от всичко неадекватно, отречено, нехуманно и т.н. Трябва да се възпитава именно това стремеж и уважение към новото, прогресивното, модерното, обоснованото. А не почитане на просто "морални" вградени предразсъдъци. Сигнализирай за неуместен коментар