Любовен хороскоп за 12-18 септември: Ще има изпитания във взаимоотношенията

Възможно е да прекратим любовна връзка или емоция, ако усещаме, че тя ни носи само тъга и разочарование

12.09.2022 | 21:06 Редактор: Ирена Бакърджиева
Любовен хороскоп за 12-18 септември: Ще има изпитания във взаимоотношенията

Седмицата носи много любовни емоции, въпреки че имаме 6 ретроградни планети. Няма да липсват изпитания във взаимоотношенията. Някои скрити истини ще излязат наяве. Възможно е дори да прекратим любовна връзка или емоция, ако усещаме, че тя ни носи само тъга и разочарование.

Овен

Седмицата може да бъде много вълнуваща за вас, ако си изиграете картите правилно, Овни. Опитайте се да насочите енергията си по продуктивни начини. Ако искате да прекарате страстна нощ с някой нов партньор, това определено може да е вашата щастлива седмица. Ще излъчвате високо ниво на привличане и дори бихте могли да срещнете човека на мечтите си. Що се отнася до обвързаните представители на зодията, те също биха могли да имат прекрасни дни за любовта, стига да не влизат в конфликт с половинката си и да дадат повече от себе си за романтиката.

Телец

Седмицата носи професионални успехи, печалби за вас и ако сте обвързани, това ще е повод да празнувате с любимия ви човек. От друга страна обаче, с Уран във вашия знак трябва да сте подготвени за някои изненади и възможни недоразумения. И това важи за всичко, включително и за любовния ви живот. Ако се налага да проведете важен разговор с половинката ви, изчакайте няколко дни, за да се изчисти тази енергия. Също така избягвайте споровете. Използвайте това време, за да погледнете различни аспекти от живота си, връзката си в нова светлина и перспектива. Не пропускайте романтиката.

Близнаци

През тази седмица избягвайте драмите и "безобидните" лъжи, защото това ще ви изиграе лоша шега. Не забравяйте, че вашата управляваща планета – Меркурий, сега е ретроградна. Това може да разкрие тайни ситуации и взаимоотношения. Въображението ви ще е много пъстро, така че не се увличайте по изкушения, особено ако сте във връзка. Периодът е подходящ да опитате нещо ново с любимия човек, да се разнообразите. Необвързаните няма да скучаят, но ако се срещате с някого, опитайте се да не правите драми на ревност.

Рак

На обвързаните Раци ще се наложи да преразгледат бюджета си и къде могат да намалят ненужните разходи. Въпреки това избягвайте конфликтите с любимия ви човек. Намерете решение на важните въпроси, което да устройва и двама ви. Откритата комуникация и романтиката ще задълбочат връзката ви. Необвързаните Раци, които имат любовна тръпка, е добре да не споделят много много с приятели относно любовния си живот. Някой може да ви даде грешен съвет или да се опита да ви навреди.

Лъв

Сега е добър момент да привлечете изобилие към себе си относно нещата, които ви вълнуват най-много. Ще сте очарователни, както винаги, и това няма да остане незабелязано от любимия ви човек или от някой специален за вас, ако сте необвързани. Успешната комуникация е основата на доброто партньорство, не го забравяйте. Любовният ви живот може да претърпи неочакван и вълнуващ обрат в средата на седмицата. Въпреки това не бързайте, а следвайте събитията.

Дева

Девите може да имат проблеми със слушането, особено в любовта. Поддържайте отворен ум и може би е добра идея да оставите и другите да изрекат това, което имат да ви кажат. Опитайте се да не бъдете критични, както винаги, към любимия ви човек или към някого, с когото се срещате. Обвързаните Деви нека се отпуснат и доверят на половинката си, може да останат много приятно изненадани. Търсещите нова любов може да имат вълнуващи срещи.

Везни

Това е седмица на изненади, Везни, не само в работата, но и в любовта. По отношение на работата всичко ще бъде във ваша полза. През следващите дни може да решите да възприемете по-сериозен тон в любовния си живот. Мечтите ви за намиране на вашия перфектен партньор може да се превърнат в реалност или може да сте готови да направите следващата стъпка с настоящия си партньор. Изграждането на солидни основи става все по-важно за вас. Чарът и усетът ви ще ви помагат. Стойте далеч от всякакви драми.

Скорпион

Със Слънцето в Дева Вселената ви учи как да мислите по логичен начин, вместо да реагирате емоционално. Може да направите крачка назад, за да видите нещата от различна гледна точка. Обвързаните Скорпиони ще имат желание да се развиват в личен план и хубавото е, че ще получат подкрепата на половинката си. Също така е възможно да започнете ново хоби заедно, да направите кратко пътуване или нещо друго, което ще внесе повече хубави емоции в живота ви. Ако сте необвързани, емоции за вас също няма да липсват.

Стрелец

Късметът е на ваша страна, Стрелци. Близък приятел или колега може да разкрие тайните си чувства към вас, бъдете внимателни, особено ако сте обвързани. Ако нямате партньор до себе си, помислете до какво може да доведе един флирт с този човек, ако прекрачите някои граници. Обвързаните представители на зодията ще имат добри предпоставки да направят връзката си по-вълнуваща, да разговарят повече и открито с любимия човек. Това са все важни неща за една връзка, не го забравяйте.

Козирог

Няма нищо, което да не можете да направите, когато решите да го направите, особено в любовен план. Ще откриете, че сексуалните ви желания са по-цветни. Освен това с лекота ще привличате вниманието към себе си, като това важи и за обвързаните Козирози, които ще се радват на повече интимност с любимия човек. Насладете се на вашата чувствена страна с вашия партньор, пише az-jenata.bg.

Водолей

Седмицата ви носи много добри възможности не само в работен план, но и в любовен. Ако е имало някакви бариери в миналото, то сега ще можете да ги преодолеете. Сега може да преоткриете връзката с любимия ви човек, да въведете някои промени, които ще изпълнят живота ви с повече вълнение. Необвързаните Водолеи ще имат желанието да се забавляват. Емоции няма да им липсват, въпреки това не е желателно да бъдат лекомислени в любовта.

Риби

Риби, сега е моментът да започнете да визуализирате за себе си какво искате да привлечете в живота си и в любовта, разбира се. С Юпитер във вашия знак, небето е границата. Може да забележите, че другите са по-привлечени към вас романтично. Нещата, които се считат за табу, също могат да бъдат по-вълнуващи за вас. Необвързаните определено няма да стоят със скръстени ръце, а ще бъдат по-дейни в намирането на нова любов. Обвързаните Риби също биха могли да имат прекрасна седмица, стига да не спорят с любимия човек на всяка цена и то за дреболии.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК