Говорят бившите: Какво гадже е Лео ди Каприо?

Кристен Занг разкритикува спекулациите на медиите

11.09.2022 | 22:37 Редактор: Петя Кръстева
Говорят бившите: Какво гадже е Лео ди Каприо?

Леонардо ди Каприо се раздели с Камила Мороне и вече е с друга половинка. Говори се, че той е привлечен от млада украинка. Той си спечели критики с поредното си завоевание. Но негова бивша приятелка се появи да го защити. 

Кристен Занг, която излизаше с холивудската звезда през 90-те (от 1994 до 1999 г.), проговори за това дали той предпочита да излиза с жени под 25-годишна възраст.

"С Лео излизахме четири години. Срещнах го случайно чрез приятели, когато бях на 19 години и започнахме да излизаме, когато и двамата бяхме на 21", написа тя в социалните мрежи. Както всяка млада двойка, двамата са имали хубави моменти и пререкания.

"Посещавах Лео за дълги периоди по време на различни снимачни площадки, в различни страни. Обичах приятелите му и той моите. Бяхме като едно голямо щастливо семейство. Лео беше много мило и внимателно гадже", разказва блондинката, която преди години работеше като актриса и модел.

Занг разкритикува медиите и техните спекулации относно връзката на Ди Каприо и Мороне, като добави, че именно тя зарязва Ди Каприо, при това малко преди да навърши 25.

Четете повече по темата в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК