Кой ще влезе в костюма на Агент 007?

Том Холанд има собствена идея за следващия филм

23.08.2022 | 16:10 Редактор: Петя Кръстева
Кой ще влезе в костюма на Агент 007?

Продължават спекулациите около това кой ще изиграе следващия Агент 007 след последния филм на Даниел Крейг. Феновете на поредицата с нетърпение очакват обявяването на новия Бонд.

Последните новини показват, че следващият Джеймс Бонд ще се насочи в различна посока - продуцентите на филма търсят по-млад актьор. Основен фаворит се очертава звездата от "Спайдърмен" Том Холанд.

Известен с ролята си на Питър Паркър в последния филм за Спайдърмен, той изглежда е най-доброто предположение за новия 007. Зад него е Реджи Джийн Пейдж от "Бриджъртън" и след това Том Харди, въпреки че е на 44 години.

"The Today Show" разкрива, че британската звезда сега е фаворит сред актьорите, за които се предполага, че ще изиграят известния шпионин на MI6. Изданието твърди, че новината идва след спекулации, че Идрис Елба вече не е заинтересован да поеме ролята.

Холанд би могъл да вдъхне нов живот на застаряващия британски таен агент, а фактът, че той е голям фен на поредицата, е в негова полза, предаде БГНЕС.

"В Late Night with Seth Meyers" по-рано тази година 26-годишният актьор дори предложи своя собствена идея за поантата на следващия филм за Бонд.

"Обичам филмите на Даниел Крейг. Затова си мисля: ако продължат, ще бъде наистина вълнуващо да видим как Джеймс Бонд се превръща в агента Джеймс Бонд", коментира звездата.

Спекулациите за британеца с емблематичния персонаж идват, след като той напусна социалните медии, за да даде приоритет на психичното си здраве. Актьорът сподели видео, в което уведоми феновете, че си взема така необходимата почивка от дигиталния свят.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК