Хороскоп за 22 август: Странни новини ще объркат Девите, рязка промяна на обстоятелствата за Рибите

Козирозите да отстояват позициите си само с позволени средства

22.08.2022 | 07:30 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 22 август: Странни новини ще объркат Девите, рязка промяна на обстоятелствата за Рибите

Какво ви очаква в понеделник според зодията?

Овен

Ще сте по-наблюдателни и по-проницателни от обикновено. Ще забележите разлики в поведението на околните спрямо вас, а по-важното е, че ще установите и причините за появата им.

Телец

Концентрирайте се максимално върху текущите си задължения. Така ще успеете да усетите възможностите за появата на каквито и да било неприятности и евентуално да ги предотвратите.

Близнаци

Аналитичните ви умения са необичайно силни. С каквото и да се заемете, ще успеете да осъзнаете смисъла на всички подробности и да направите правилни заключения.

Рак

Проверете състоянието на банковите си сметки и финансовата документация. Някои договори може би имат нужда от актуализация на условията.

Лъв

Ще ви разкрият нечия тайна или ще споделят с вас сведения, до които нямате достъп. Не бързайте да реагирате. Ще си изградите правилна тактика едва след като узнаете всички подробности.

Дева

Странна новина ще ви разтревожи и в известен смисъл ще ви обърка. Опитайте се да прецените дали наистина се налага да промените първоначалния си график или е по-добре да изчакате.

Везни

Непрекъснато ще получавате откъслечна информация по един или друг въпрос. Събирайте я старателно. Не след дълго, свързвайки я със случили се вече събития, ще намерите приложението ѝ като "последна част от пъзела".

Скорпион

Много е вероятно да получите постъпления от застраховка или разпределение на дивидент. Помислете дали имате неизплатени задължения и ги погасете, дори ако трябва да се лишите от някакво удоволствие.

Стрелец

Ще разполагате с подходящи условия да възобновите прекъснати преди време преговори. Не отлагайте дискусията, почти сигурно е, че ще се стигне до споразумение.

Козирог

Отстоявайте позициите си само с позволени средства. Придържайте се към правилата и нищо не би могло да възпрепятства реализацията на замислите ви.

Водолей

Нови постъпления на работното място може да предизвикат лек смут. Ако ви възложат задачата да въведете и обучите колегите си, не отказвайте. Ще спечелите симпатиите им, пише Az-jenata.bg

Риби

Рязка промяна на обстоятелствата ще ви помогне да се справите със сериозно затруднение от личен характер. Най-изненадващото от всичко ще е, че колеги, с които принципно не поддържате особено близки отношения ще ви предложат съдействието си.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК