Защо мъжът, с когото излизате, изведнъж просто изчезва?

Моментът не е бил подходящият за него

07.08.2022 | 11:30 Редактор: Теодора Патронова
Защо мъжът, с когото излизате, изведнъж просто изчезва?

Излизате със симпатичен и на вид сериозен мъж вече няколко седмици или месеци. По всичко личи, че си пасвате идеално – прекарвате прекрасно заедно, смеете се, имате общи интереси. Докато един ден се случва нещо странно – той изведнъж просто изчезва… Спира да отговаря на обажданията ви, на съобщенията ви, блокира профилите си в социалните мрежи. Какви може да са причините за това странно поведение?

Той се чувства притиснат

Понякога ние, жените имаме склонност да прибързваме с плановете за бъдещето, което може да накара мъжа до нас да избяга. Това че прекарвате добре заедно и се забавлявате невинаги означава, че връзката ви ще има бъдеще. Навярно той ви е дал сигнали за това, но вие не сте ги забелязала, тъй като сте силно увлечена от него. 

Неподходящият момент

Излизате с мъж, към когото имате силно привличане, той също. Срещите са страхотни и изпълнени със забавления, и въпреки това – той изчезва. След време виждате същият този мъж – той вече има сериозна връзка и изглежда, че другата дама е жената на живота му. Защо тя, а не вие? Отговорът може да е много прост – моментът не е бил подходящият за него. Понякога няколко месеца или година могат да се окажат нужното време, в което човек да разбере какво точно иска.

Той има друга жена

Боли да го признаем, но за съжаление, понякога мъжете са лъжци. Могат умело да прикриват паралелна връзка, дори брак. Друг път пък смело признават за взаимоотношенията си още на първата ви среща, което понякога вместо отблъскващо, може да подейства дори съблазнително. 

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК