Хороскоп за 25 юли: Овните да се въздържат от покупки, Водолеите да действат обмислено

Не е подходящо Телците да правят дългосрочни инвестиции

25.07.2022 | 07:30 Редактор: Ваня Кузманова
Хороскоп за 25 юли: Овните да се въздържат от покупки, Водолеите да действат обмислено

Овен

Въздържайте се от скъпи покупки. Финансовото ви положение е нестабилно, ограничете разходите.

Телец

Не е подходящо да правите дългосрочни инвестиции. Придържайте се към предварително определения лимит за ежедневни покупки.

Близнаци

Не е изключено да получите допълнителен приход от наем, застраховка, рента, разпределение на печалба. Заделете ги за неприкосновен резерв, скоро ще ви потрябват.

Рак

Проверявайте много внимателно сметките си още на касата в магазините, където правите избора си. Много е вероятно умишлено или не, да ви измамят и то с доста сериозна сума.

Лъв

Обсъждайте всички дългосрочни разходи с близките си. Не се увличайте по предварителна заявка за пътешествия, подведени от ниската им цена. Почти сигурно е, че ще я повишат в последния момент.

Дева

Ако обсъждате или уговаряте банков кредит, прочетете внимателно условията. Преди да подпишете окончателното споразумение, потърсете информация и за други опции.

Везни

Избягвайте посещенията на магазини, в които се провеждат промоционални презентации. Ще се изкушите да купите нещо съвсем излишно и след това ще се ядосвате на себе си.

Скорпион

Пристъпите ви на искреност понякога са твърде директни и, казвате мнението си така, както го чувствате, поставяйки събеседниците си в неловко положение. Обмисляйте изказванията си внимателно по две причини: да не си създадете врагове, но и да не загубите приятелите си.

Стрелец

От личен опит ще се убедите, че "не всичко, което блести е злато". Факти, които ви представят в твърде изгодна светлина, ще се окажат измама. Бъдете предпазливи.

Козирог

Началото на деня ще е окуражаващо, но според една мъдрост: "много хубаво, не е на хубаво". Обстоятелствата ще се променят бързо, рязко и в не най-добрата посока. Бъдете готови да се съобразите с тях.

Водолей

Действайте обмислено, последователно и с умерено темпо. Съобразявайте се със здравословното си състояние, физическите и психическите възможности. Стигне ли се до влошаване, трудно ще го преодолеете, пише Az-jenata.bg

Риби

Не експериментирайте с непознати храни и екзотични подправки. Ако взимате лекарства, спазвайте стриктно дозировката. Съществуват предпоставки за отравяне или алергична реакция.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
К0з1РОГ
преди 1 година
Не знам колко е окуражаващо, започнах го с оливане с кафе // Сигнализирай за неуместен коментар