Хороскоп за 19 юли: Раците да се придържат към логиката, Лъвовете да работят в екип

Козирозите да се заемат с дейности, изискващи сръчност

19.07.2022 | 08:45 Редактор: Теодора Патронова
Хороскоп за 19 юли: Раците да се придържат към логиката, Лъвовете да работят в екип

Вторник ще бъде динамичен и успешен. 

Овен

Каквито и „гениални“ идеи за радикални промени да ви хрумнат, не се заемайте тутакси с реализацията им, а ги оставете „да узреят“. Смесвате желанията си с действителността и ако много бързате, най-вероятно ще си останете само на изходна позиция.

Телец

Обстановката ще е динамична и ще ви е трудно да се ориентирате. Придържайте се към рутинните занимания. Ако няма начин да избегнете сложните решения, обсъждайте ги подробно с хора, на които имате доверие.

Близнаци

Творческият ви потенциал е във възход. В комбинация с въображението и ако успеете да преодолеете инерцията, то бихте могли да реализирате поне една от мечтите си.

Рак

За справяне с материални въпроси се придържайте към логиката, а за тези, които са свързани с личните отношения – към интуицията. Подхождайте към непознатото с повече доверие, консерватизмът ви пречи и ви връща назад.

Лъв

Меркурий навлиза във вашия знак. Ориентирайте се към екипни дейности. Не само ще спечелите привърженици за предложенията си, но и ще се позабавлявате в процеса на съвместната работа.

Дева

С присъщата си акуратност и перфекционизъм има опасност да се разочаровате от някого или нещо. Не би било учудващо, ако се почувствате недоволни и от самите себе си, за това че не сте свършили някоя от задачите си по най-добрия начин. Със сигурност ще запазите доброто си настроение, ако не се вторачвате в дреболии.

Везни

Един от редките моменти, когато сте готови да правите нещата „тук и сега“. Залог за успех е да действате с умерено темпо и да приспособявате гъвкаво решенията си към текущите условия, пише az-jenata.bg

Скорпион

Със сериозните проблеми ще се справите без никакви уговорки, за разлика от дребните затруднения, които тутакси ще ви извадят от равновесие. Ориентирайте се към дейности, с които можете да се справите самостоятелно. Ядосате ли се, ще избухнете и ще изглеждате така, сякаш стреляте по врабчета с гранатомет.

Стрелец

Общителни сте, разговорливи, но и склонни да преувеличавате. Ако искате да спечелите вниманието, а и подкрепата на околните, придържайте се към реалността и не губете чувство за мярка.

Козирог

Заемете се с дейности, изискващи сръчност. И започвайки едно занимание, постарайте се да го довършите и чак тогава да се насочите към следващото. Прехвърляте ли вниманието си от една идея към друга, хаотично, със сигурност нищо няма да има завършен вид до края на деня.

Водолей

Посветете поне част от деня на любимите занимания и на любимите хора. Мисълта за развлечения ще е по-силна от всякога, така че забравете за малко за сериозните задачи и се позабавлявайте по предпочитан от вас и близките ви начин.

Риби

Неяснотите ще са свързани предимно с финансите ви. Изведнъж може да установите, че сте превишили лимита за разходите или пък сте направили покупка, а не помните къде сте я сложили. Каквото и да се случи, не се опитвайте да се справите самостоятелно. Споделете с близките и се доверете на мнението им.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
блу Я
преди 1 година
Днес без мултитаскинг. Сигнализирай за неуместен коментар