Хороскоп за 18 юли: Овните да избягват прибързани изказвания, Раците да внимават с кого споделят

Везните трябва да се въздържат от спорове с изпълнителната власт

18.07.2022 | 07:40 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 18 юли: Овните да избягват прибързани изказвания, Раците да внимават с кого споделят

Какво ви предстои в първия ден на седмицата според вашата зодия?

Овен

Затрудненията ще са свързани с комуникацията. Избягвайте прибързаните изказвания и радикални действия, с които може да си създадете врагове.

Телец

Стремежът ви към самостоятелност ще е изключително силен. Осъществявайте замислите си последователно и методично, но не се опитвайте да наложите мнението си на всяка цена, за да не носите отговорност за чужди грешки.

Близнаци

Спазвайте правилата за безопасност при работа, ако ще ползвате машини и инструменти, с чиято употреба нямате опит. Съществуват предпоставки за нараняване, които е желателно да избегнете.

Рак

Венера навлиза във вашия знак и присъствието ѝ там ще се отрази на романтичната ви нагласа. Овладейте желанието да споделяте и обсъждате чувствата си пред хора, които не са доказали, че можете да им имате доверие.

Лъв

Действайте активно, но не се натоварвайте с ръководни функции, ако задълженията ви не са свързани с такива. Не е изключено колегите да ви атакуват с критики и даже умишлено да пречат на работата ви, пише az-jenata.bg.

Дева

Наблюдавайте внимателно поведението на хората от обичайното си обкръжение. Нов колега или съсед може да се опита да ви манипулира или да ви въвлече в интрига. Реагирайте незабавно, категорично и недвусмислено.

Везни

Въздържайте се от спорове с представители на изпълнителната власт. За предпочитане е да избегнете евентуална санкция, отколкото да се занимавате с отменянето ѝ.

Скорпион

В случай че се налага да предприемете непредвидено пътуване на дълго разстояние, постарайте се да го организирате и подготвите колкото е възможно по-подробно за малкото време, с което разполагате. Осигурете си и надежден спътник.

Стрелец

Част от ситуациите, в които попадате ще са нееднозначни и неясни. Реагирайте гъвкаво и по възможност не стигайте до окончателни решения, които ще е трудно да коригирате.

Козирог

Опитайте се да съчетаете амбициите с възможностите си. Не се натоварвайте със задачи, в чието изпълнение се съмнявате, ако не разполагате с резервен вариант или възможност за удължаване срока на изпълнение.

Водолей

Избягвайте местата, където има струпване на много хора, особено ако се налага да шофирате. Ориентирайте професионалните дискусии към една тема. Смесването на много фактори ще затрудни намирането на обща концепция.

Риби

Ако имате неразплатени задължения към държавата, опитайте се да ги погасите преди крайния срок на падежа им. Проверете състоянието на банковите си сметки. Не е изключено да откриете несъответствие, което се нуждае от незабавната ви намеса.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК