Хороскоп за 18 юни: Овни, владейте емоциите, Деви, подхождайте прагматично

Телци, преобладаващо новините ще са неособено приятни

18.06.2022 | 08:23 Редактор: Жаклина Иванова
Хороскоп за 18 юни: Овни, владейте емоциите, Деви, подхождайте прагматично

Денят ще бъде наситен с интересни и изненадващи събития. Повече за всяка зодия може да видите в хороскопа, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Сериозен напредък може да отбележите в две сфери: при уреждане на финансови въпроси и при изглаждане на конфликти от личен характер. Единственото условие за успех е да овладеете емоциите.

Телец

Преобладаващо новините ще са неособено приятни. Може да се наложи да се разделите с нещо или някого, което ще се отрази минорно на настроението ви.

Близнаци

Поведението на околните ще е такова, че почти през целия ден ще ви преследва усещане за неразбиране. Ще изпитате много по-малко разочарования, ако намалите очакванията.

Рак

Не се впечатлявайте от капризите на близките си. Както се казва, има моменти, в които на човек не му е ден. Най-вероятно и с тях е така.

Лъв

Няколко изненади предстоят, но една от тях със сигурност ще ви впечатли. Човек, от когото в никакъв случай не очаквате, ще ви признае чувствата си. Опитайте се да реагирате с чувство за хумор.

Дева

Ситуациите на моменти ще са сложни. Не стигайте до крайности. Подхождайте прагматично към всички видове предложения.

Везни

Едва ли нещо ще наруши душевния ви комфорт. Един от дните, които няма да има с какво да запомните - в този смисъл ще сте в абсолютно физическо и психическо равновесие.

Скорпион

От личен опит ще установите какво означава твърдението: "каквото повикало, такова се обадило". При такива обстоятелства е желателно да внимавате какво правите и какво говорите.

Стрелец

Придържайте се към принципите си и към изискванията на законите и правилата. Част от ситуациите, в които попадате, ще са спорни, проявете сдържаност.

Козирог

Ще се натъкнете на затруднения при уреждане на материални въпроси. Мислете конструктивно и приемайки за основен критерий финансовия резултат, пише az-jenata.bg.

Водолей

Не е препоръчително да тръгвате на път, но ако е наложително или задължително, подсигурете се с подходящ спътник, обезпечете екипировката и документите си. Дори да се натъкнете на инциденти, ще сте в състояние да се справите.

Риби

Разговор или случайна новина ще промени отношението ви към конкретен въпрос. Не предприемайте никакви действия, докато не си изградите ясна концепция.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК