Джей Ло през сълзи: Благодаря на всички, които ме излъгаха и разбиха сърцето ми

Тя спечели статуетката Generation по време на тазгодишните награди на MTV за филми и телевизия

12.06.2022 | 12:51 Редактор: Искра Ангелова
Джей Ло през сълзи: Благодаря на всички, които ме излъгаха и разбиха сърцето ми

Дженифър Лопес изреди интересен списък с хора, на които иска да благодари, след като спечели статуетката Generation по време на тазгодишните награди на MTV за филми и телевизия.

Качвайки се на сцената в Лос Анджелис, за да прегърне трофея във формата на чаша с пуканки, 52-годишната изпълнителка започна речта си по традиционен начин, като благодари на всички хора, които са я подкрепяли по пътя до успеха. След това обаче думите ѝ поеха в различна посока, която беше изненадваща за публиката и зрителите.

"Искам да благодаря на хората, които ми дадоха радост, както и на онези, които разбиха сърцето ми. На тези, които бяха честни, но и на онези, които ме излъгаха. Искам да благодаря на истинската любов и на начина, по който се залъгвах, защото точно така успях да порасна", каза Лопес от сцената.

Тя благодари на 14-годишните си близнаци Еме и Макс за това, че са я научили да обича, но също така благодари и на "разочарованията и провалите за това, че ме научиха да бъда силна". 

По време на речта си Лопес се разплака, а публиката започна да я окуражава с аплодисменти и викове.

"Искам да благодаря на хората, които ми казаха в очите - или зад гърба ми - че не мога да се справя. Наистина не мисля, че бих се справила без вас. И знам, че не бих стигнала дотук без феновете, които гледат филмите ми. Вие сте причината да съм тук и ви обичам", завърши звездата.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 1 година
Добра актриса е госпожа Лопез ;р Сигнализирай за неуместен коментар