Сигурни сигнали, че връзката ви ще издържи на проблемите

Когато има разногласия, успявате да ги разрешавате лесно

02.06.2022 | 11:05 Редактор: Жаклина Иванова
Сигурни сигнали, че връзката ви ще издържи на проблемите

Всяка нова връзка е вълнуваща. В началото светът и отношенията в него изглеждат розови и безоблачни. Но няма как да не се запитате дали връзката има потенциал, особено ако търсите връзка с бъдеще, с перспектива за развитие.

Няма как да сте сигурни какво ще се случи с отношенията ви и как ще се развият те, но има няколко общи черти на връзките с потенциал, които са общовалидни и могат да ви подскажат дали има смисъл да продължавате.

1. Чувствате се като себе си и не се налага да се преструвате.

Един много важен знак, че отношенията ви вървят добре е, ако се държите естествено и не се налага да се преструвате по какъвто и да е начин. Чувствате се комфортно със себе си в компанията на половинката ви. Той ви кара да се държите максимално естествено, не се налага да премисляте думите си предварително, не обмисляте и действията си. Импулсивни сте и това ви допада, защото харесвате човека, който сте.

2. Когато има разногласия, успявате да ги разрешавате лесно.

Спорове и конфликти възникват дори в най-щастливите връзки. Важното е партньорите да умеят да ги разрешават по възможно най-пълноценния начин. Ако и с вашата връзка е така, тя има потенциал за развитие в бъдеще. Ако съжителствате с човек, с когото не умеете да решавате проблемите си, това би била рецепта за провал в отношенията.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК