Любовен хороскоп за 30 май - 5 юни

Скорпионите изчистват недоразумения

29.05.2022 | 06:30 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп за 30 май - 5 юни

Какво ви очаква в любовта през следващата седмица?

Овен

В първата седмица на новия месец ще успеете да постигнете повече душевно равновесие, което със сигурност ще ви помогне при взимането на важни решения относно любовния ви живот. Новолунието в Близнаци попада във вашия сектор на съобщенията, сигнализирайки, че някои нови идеи и мисловни модели може да проработят във ваша полза.

Телец

Меркурий влиза във вашия знак, което ще ви позволи да възстановите психическото си равновесие, както и да общувате ефективно. Ако любимият ви човек ви е казал, че не сте достатъчно решителни относно определена ситуация, то най-накрая ще можете да изложите своя аргумент и да го защитите, без да се чувствате неразбрани.

Близнаци

Първата седмица на вашия месец може да ви изправи пред великолепни лични промени, които със сигурност ще имат положителни последици в любовния ви живот. Всичко започва с новолунието в Близнаци. Личността ви става по-интригуваща за другите, може да привлечете нова любов в живота си или да задълбочите връзката си със съществуващ партньор. Меркурий приключва своята ретроградна фаза, а това ще направи като цяло живота ви по-динамичен и вълнуващ.

Рак 

Тези от вас, които са изпитвали голямо объркване относно това дали да изведат приятелството до романтично ниво или не, сега ще получат прояснение на тази любовна ситуация. Меркурий ще окаже влияние върху вашия сектор на приятелството, помагайки ви да прецените всяка нерешителност или смесени сигнали.

За обвързаните Раци това означава, че може да не са толкова фокусирани върху отговорностите, които имат към настояща или в начален етап връзка. Може също така да се притеснявате, че партньорът ви не спазва ангажиментите си към вас. Бъдете внимателни и търпеливи.

Лъв

Когато социалната ви среда се отвори, любовният ви живот също се отваря, Лъвове. Новолуние в Близнаци оказва влияние във вашия 11-и дом на приятелството. Това увеличава шансовете ви за подобряване на социалния ви живот. За необвързаните това може да означава нови връзки и контакти. Не се изненадвайте, ако изведнъж се окажете с повече от една интригуваща възможност за флирт. Обвързаните Лъвове ще се забавляват и ще внесат повече разнообразие в любовните си взаимоотношения, пише az-jenata.bg.

Дева

Романтичното объркване може да ви накара да се почувствате сякаш сте в капан, в лабиринт. Когато Меркурий, вашата управляваща планета е ретроградна, всяка област от живота ви може да изглежда объркваща. За щастие, Меркурий най-накрая ще подреди нещата и ще стане директен.

Ако сте необвързани, може да има някой във вашето обкръжение, който иска да ви опознае, докато вие сте били несигурни за него. Сега може да погледнете различно на нещата.

Везни

Сатурн - планетата на ограниченията се движи през вашия романтичен сектор. Това може да ви е накарало напоследък да се чувствате по-самотни от обикновено, без значение какъв е статусът на връзката ви. По-специално, връзката ви може би е загубила искрата си и вече не е забавна. Ако сте необвързани, може да сте затворили сърцето си за любовта, заради разочарование или опасения, че няма да намерите желание от вас партньор.  Сатурн става ретрограден в събота, а това ще доведе до известна лекота в любовния ви живот.

Скорпион

Ако напоследък е имало недоразумения между вас и партньора ви, всичко това  скоро ще започне да се подобрява. Меркурий приключва ретроградната си фаза и става директен във вашия сектор за взаимоотношенията. Това ще се отрази положително на комуникацията с любимия човек. Ако сте необвързани най-накрая може да спрете да мислите толкова много за всякакви бивши или разочарованието, свързано с минали любовни връзки. Това просто блокира нова любов да дойде в живота ви и вие вече го осъзнавате.

Стрелец 

Динамичен период за Стрелеца и вероятно много задължения са отвлекли вниманието ви от любовта, оставяйки във вас усещането за хаос. Най-хубавото е, че след като Меркурий стане директен, отново ще успеете да постигнете баланс между работата и личния живот. Очаква ви и прекрасно новолуние, което ще освети партньорския  ви сектор. Възможна е нова любов за самотните, а съществуващите любовни връзки получават тласък в положителна посока.

Козирог

Някои от вас може да сте се чувствали изключително противоречиво относно опция в любовния си живот, която изглежда е дошла от нищото. Независимо дали сте необвързани или във връзка, за някои от вас това може да означава, че стара любов се опитва да напомни за себе си. Този минал партньор може дори да ви е предложил да опитате отново.

Бъдете внимателни с носталгията и не слагайте розовите очила.

Водолей

Новолунието в понеделник ще окаже влияние върху романтичния ви сектор. За необвързаните това означава повече от една възможност за флирт, потенциален любовен партньор.

Обвързаните Водолеи ще спрат да бъдат толкова строги към себе си и към партньора си. Сатурн става ретрограден във вашия знак. Възможно е да се почувствате така сякаш няма романтика във връзката ви, сякаш всичко е в застой. Това, което може да направите е да се отпуснете, да не се поддавате на негативни емоции, а да събудите страстта.

Риби

Тези от вас, които са срещат с някого от известно време, може да задълбочат взаимоотношенията си. Новолунието в понеделник ще окаже влияние върху вашия семеен сектор. Ако сте в дългосрочна връзка, вие и вашият партньор може да прекарвате повече време с роднини или да сте заети с проекти около дома ви. Всяко объркване около романтичната ви ситуация или недоразумения ще започнат да се изясняват.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК