Прости правила за подредена кухня, скрийте грозните вещи

Когато си вземете нещо ново, отървете се от нещо старо

27.05.2022 | 10:50 Редактор: Искра Ангелова
Прости правила за подредена кухня, скрийте грозните вещи

Подреждането на кухненските мебели и принадлежности не е лека задача, особено ако главният ни стремеж е всичко да е хем функционално, хем естетично и красиво.

Има някои златни правила в подредбата обаче, които наистина могат да ви спасят живота. Те ще ви помогнат да организирате всичко в кухнята безупречно и едновременно с това наистина естетско.

Оставете на показ само пособията, които са красиви и функционални

В почти всяка кухня има открити или подредени на показ предмети извън шкафовете. Няма как всичко да бъде прибрано. Знаейки това, оставете отвън само нещата, които ползвате често и които са практични и имат красив вид.

Скрийте всичко функционално, но грозно

Няма значение, че недотам красивите пособия са функционални и ги ползвате често. Ако не са лицеприятни и развалят общата визия на кухнята ви, по-добре е да не са на показ. Това важи включително за микровълновата. Ако имате възможност да я скриете в шкаф или да я вградите в мебелите, направете го. Ще се убедите колко просторна и светла ще стане кухнята ви с такива малки промени.

Когато си вземете нещо ново, отървете се от нещо старо

Най-добрият приятел на организирането и подреждането е освобождаването от старото. Купили сте си нови прибори? Пенсионирайте старите. Купили сте си нова маса? За какво ви е да пазите старата за всеки случай, когато дойдат гости. Това се отнася за всички различни пособия, които изпълняват еднакви функции.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК