И Кейт Мос защити Джони Деп пред съда: Никога не ме е бутал по стълби

Тя стана свидетел в делото за 50 млн. долара на актьора срещу бившата му съпруга Амбър Хърд

27.05.2022 | 08:25 Редактор: Искра Ангелова
И Кейт Мос защити Джони Деп пред съда: Никога не ме е бутал по стълби

Кейт Мос стана свидетел в делото за 50 милиона долара на Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. Британският супермодел даде показания в съда, в които категорично отрече твърденията на Хърд, че Джони я е бутнал надолу по стълбите по време на романса им от средата на 90-те.

48-годишната Кейт беше призована като свидетел, за да опровергае информацията. че 58-годишният Деп някога я е насилвал, както твърди 36-годишната Амбър. Процесът, който се води в окръжния съд на окръг Феърфакс във Вирджиния, вече е към своя край. Мос се яви в съда с видеовръзка от дома си в Глостършир, Англия: "Джони никога не ме блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълби."

Тя също така заяви пред съдебните заседатели, че е паднала надолу по стълбите и се е наранила сама по време на дъждовна нощ в Ямайка, в курорта "GoldenEye Resort", където с Джони са били на почивка.

"Джони беше напуснал стаята преди мен, а навън имаше буря. И като излязох от стаята, се хлъзнах надолу по стълбите и си нараних гърба. Аз изкрещях, защото не знаех какво ми се случи, а ме болеше. И тогава Джони се върна, за да ми помогне и ме занесе в стаята ми и потърси медицинска помощ", свидетелства тя.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК