Ретрограден Меркурий в Близнаци: Бъдете внимателни с парите, очакват ни трудности

Възможни са проблеми в комуникацията

06.05.2022 | 13:05 Редактор: Искра Ангелова
Ретрограден Меркурий в Близнаци: Бъдете внимателни с парите, очакват ни трудности

На 10 май планетата на комуникацията, мисленето и времето Меркурий ще заеме ретроградна позиция в знака на Близнаци, на който е и управляваща планета. Когато планетата е ретроградна във въздушните Близнаци, това може да доведе до трудности в това да изразим себе си чрез думите, да наруши комуникацията ни с другите.

Също така са възможни обърквания с парите и ресурсите, документите. Ето защо до 3 юни ще бъде важно да проверяваме всичко много добре, включително и имейлите, съобщенията, които трябва да изпратим.

Как може да преминем благополучно през периода на ретроградния Меркурий в Близнаци? Всъщност не е сложно. Не бива да забравяме да сме внимателни във всичко, да не се бърза, когато се говори, когато се подписват документи.

Когато Меркурий е ретрограден не е добре да правим големи промени, но периодът е подходящ да преосмислим някои неща, да планираме.

Тази ретроградна фаза ще бъде много по-интензивна от другите, които ни очакват. Знакът на Близнаци е комуникативен, но и обичащ флирта. До 3 юни може да се завърне в живота ни бивша половинка или пък да изпратим грешно любовно послание на някого.

Когато Меркурий напусне Близнаци и влезе в чувствения Телец на 22 май, управляван от Венера, ще се почувстваме по-спокойни. На 3 юни, когато ретроградната фаза приключи, любовта отново ще ни радва, дори с настоящия ни партньор.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК