Хороскоп за 2-8 май: Седмицата ще бъде изпълнена с предизвикателства

Събитията често ще са непредсказуеми, предизвикващи тревожност

02.05.2022 | 22:54 Редактор: Здравко Черкезов
Хороскоп за 2-8 май: Седмицата ще бъде изпълнена с предизвикателства

Първата седмица на май ще бъде изпълнена с предизвикателства. Повече за всяка зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Водещо събитие е навлизането на Венера във вашия знак, където тя ще остане до 28.05. Ще успеете да реализирате замислите си, стига да не са твърде амбициозни. Деловите пътувания основно ще са свързани с организиране на доставки или провеждане на консултации.

Бързо ще трябва да решите неотложни въпроси, засягащи финанси, имоти, осигуряване на спонсори, намиране на сътрудници. Не е изключено да разполагате с благоприятни условия за промяна на местоживеенето, жилището или семейното си положение.

Телец

Събитията често ще са непредсказуеми, предизвикващи тревожност. Усещането за несигурност ще се отразява негативно на емоционалното ви състояние и на моменти ще засенчва прагматичната ви мисъл. Постарайте се да не реагирате твърде остро на отправените към вас забележки, да оцените обективността им и ако се налага, да се съобразите с тях.

Приемете, че те за вас са ценен опит, а сложните ситуации ви зареждат с решителност, изострят логиката и помагат на напредъка ви.

Четете повече по темата в Az-jenata.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК