Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад Пит?

Този инцидент доведе до раздялата на холивудската двойка

03.05.2022 | 06:30 Редактор: Искра Ангелова
Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад Пит?

Според най-новите информации от жълтите медии в САЩ Анджелина Джоли е в разгара на ново съдебно дело, този път срещу Федералното бюро за разследване (ФБР).

Жена, идентифицирана като Джейн Доу в съдебните документи, получени от сайта TMZ, съди ФБР за информация относно тяхното разследване на инцидент с предполагаемо домашно насилие на борда на частен самолет преди няколко години, което съответства на описанието на инцидента, довел до раздялата на Джоли с бившия ѝ съпруг Брад Пит.

Според съдебните документи "Джейн Доу" казва в делото, че има "публичен статут" и иска да остане анонимна. Делото търси информация "относно разследването на агенцията на инцидент с домашно насилие, възникнал преди няколко години, с участието на ищцата и нейните непълнолетни деца като жертви и свидетели".

"Преди няколко години, докато ищцата, тогавашният ѝ съпруг и техните деца, които по това време са били непълнолетни, пътуват с частен самолет, съпругът е извършил физически и вербални нападения върху нея и децата", се твърди в иска на Доу.

Тя обяснява, че ФБР е започнало разследване, но "публично обявява, че приключва разследването на инцидента, без да предприема допълнителни действия", и не я уведомява за решението си.

В съдебния иск се посочва, че искането на Доу е част от усилията ѝ за "по-добро разбиране на разследването на ФБР и получаване на информация, необходима на децата ѝ, за да получат медицинска помощ и консултации при травма.

Доу твърди, че отговорите, които е получила на искането си, са били "законно недостатъчни" и тя е завела дело, оспорвайки "задържането на допълнителни записи от ответната страна".

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК