Сагата продължава: Пит заведе съдебно дело срещу Анджелина Джоли

Драмата между двамата изглежда, че няма да има край

19.02.2022 | 17:51 Редактор: Искра Ангелова
Сагата продължава: Пит заведе съдебно дело срещу Анджелина Джоли

Драмата между Брад Пит и Анджелина изглежда, че няма да има край. Двамата актьори, които се разведоха през 2019 година, все още водят няколко дела в съдебната зала, включително и за попечителството над шестте си деца. Засега Джоли е основен попечител, като Брад има право да вижда наследниците си в определени дни и под наблюдението на бившата си съпруга.

Това обаче не е всичко. Анджелина заведе дело и за домашно насилие срещу Пит, като актьорът веднага отхвърли тези обвинения. Актрисата явно се опитва да изгори всички мостове между нея и бившия си съпруг, след като продаде и дела си в семейната винарна на руски олигарх. Този ход обаче никак не се хареса на Пит и в момента той съди Джоли заради него.

Според TMZ, Брад е завел дело срещу Анджелина за бизнес трансакция, която е извършила с участието на Chateu Miraval - винарната им във Франция, която са закупили като двойка. Преди година Джоли продаде дела си на руския олигарх Юри Шефлер.

В документите, подадени от 58-годишния актьор, се иска съдът да отмени договора, сключен от 46-годишната Джоли, с който тя продава дела си на Шефлер, и да присъди обезщетение на Пит във връзка със сделката. Брад казва пред съда, че той и Анджелина първоначално са закупили винарната през 2008 година за 28,4 милиона долара, като по това време тя е дала 40% от сумата, което се равнява на около 11,36 милиона долара.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК