Какво е разказал принц Хари на Арчи за принцеса Даяна?

Първородният син на херцога и херцогинята на Съсекс знае вече колко добра е била неговата баба

28.04.2022 | 18:23 Редактор: Искра Ангелова
Какво е разказал принц Хари на Арчи за принцеса Даяна?

Принц Хари е разказал на сина си за покойната му баба принцеса Даяна. Това призна той в интервю за Today, дадено по време на Invictus Games. Освен за това колко важни са игрите за него, там той разкри и подробности за това как отглежда своите деца.

Първородният син на херцога и херцогинята на Съсекс знае вече колко добра е била неговата баба и това, че е починала. Когато питат татко му за това какво точно, той отговаря: "В много голяма степен".

"Не му разказвам всички неща, които се случиха, но със сигурност от сорта "Това е баба Даяна“ и донесох няколко снимки в къщата".

Принц Хари е само на 12 години, когато майка му Даяна, принцеса на Уелс, почива. Почти 25 години по-късно, той все още чувства нейното присъствие в живота си и иска и децата му да го усещат по свой начин.

Какво е разказал принц Хари на Арчи за Даяна?

"За мен (нейното присъствие е) постоянно. То беше през последните две години - повече от всякога", призна той.

По-малкият син на принц Чарлз вярва, че покойната му майка е изиграла подобна роля за брат му, принц Уилям, особено в началните му години като родител.

"Почти сякаш е свършила работата си с брат ми и сега се е върнала да ми помага", отбеляза принц Хари.

Съпругът на Меган Маркъл призна, че децата му са родени в различно време, но все пак, той иска да предаде спомените си на Арчи и Лили. И те да знаят, че тя винаги бди над всички тях.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК